I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Söndag

Av Yvonne - 28 september 2008 15:17

Söndag

Söndag igen en helg går fort, Martin och Olle har åkt hem, PO arbetar, jag har börjat trimma Ada men det går trögt..vet ju att hon måste bli klar skall ställas ut på lördag i Kongsvinger, Norge.

Fick SMS från Lea ägare till Padditracks My Little Sunshine är på utställning och blivit BIR, nu snart skall hon i Stora ringen, håller alla tummer

Garbo, Tibetansk Spaniel, som flyttat till Maj-Lis och Bengt har nu jagat 2 älgar!!! Älgarna var nära deras hus och Garbo är borta 5-10 min, ny jakthund!!!!!

Det funkar tydligen inte att kommentera mina inlägg, det får bli veckans jobb, får kanske fixa en ny!!

Sänder alla mina tankar till två vänner som miste sina hundar igår jag vet hur det känns hur det svider och värker i hela kroppen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se