I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 29 september 2008

NY BLOGG SIDA

Av Yvonne - 29 september 2008 18:40

Ny blogg sida den är ju lugnare så man slipper en massa reklam, min gamla får ligga kvar ett tag.

Nu skall bara en ny räknare in på min hemsida går tyvärr inte lika lätt att lägga in som den här länken, iallafall för mig

Skriver mer imorgon

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

29 september 2008 19:45

Grattis och välkommen till "Blogga", här känns det bättre att komma in en i den förra, man blev bländad av all reklam med fladder hit och dit. Eftersom du inte har så många inlägg i din förra så kan du ju flytta över dom hit. Glöm inte att skriva in "Kategorier" så du lättare kan hitta dom olika inläggen senare. Välkommen hit ännu en gång !
Kramiz

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se