I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 30 september 2008

TACK

Av Yvonne - 30 september 2008 17:27

TUSEN TACK RUTH, för en underbar bild till min blogg!!!! Du är en pärla!!Yvonne


 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

30 september 2008 18:16

Roligt att du gillade den enkla bakgrunden jag gjorde till dig, trodde jag skulle få se den nu när jag tittade in här "Ler". Skall bli kul att se hur det blir, men allt tror jag blir bättre en den grodyngel-tapet du har nu (förlåt, min kräsenhet.) Ärlighet varar längst !
Kramiz

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Gerty

Gerty

30 september 2008 20:59

Se där ja nu ser du ut som alla oss andra blogga är kul

http://Prilyckans

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se