I Orrepinnabygden

Alla inlägg under september 2008

Av Yvonne - 22 september 2008 15:26

Måndag

Har varit strul med datorerna idag på jobbet inte mycket har funkat, man blir rätt småstressad av det. Sen jag kom hem har jag bara varit så trött inte gjort många knop.

Skall till Gunilla ikväll vi skall ha ett litet möte om Hallands Hunden

Ha det gott alla

Av Yvonne - 21 september 2008 15:26

TACK!!

Knasmaggan kan man lita på!!!

Tack för hjälpen, du är bara för go!! Utan dig ingen gästbok på min hemsida

Av Yvonne - 20 september 2008 15:28

DANMARK

Lycklig...jätte glad!!!

Nu är vi hemma efter en jätte lyckad dag i Danmark! Lyckliga och något trötta! Att få träffa goa valpköpare som Ann & Harri vad kan vara bättre!!! Ann och Spencer, Padditracks Man in the Mooon, fixade CERT R-CACIB och 2:a bäste hane! GRATTIS. Vår Vilda. Padditracks Million Dollar Baby tog BIR CERT + CACIB.

Av Yvonne - 20 september 2008 15:27

Höstdag

Idag är det en sån riktigt härlig höstdag!! Har haft besök av min svärdotter Therese och mina goa barnbarn Wilma och Albin, Wilmas kompis Fanny var med också. Wilma och Albin älskar hundarna,och det är ömsesidigt för alla hundarna vill bara var runt dom det är så gott att se!! 

PO arbetar hela dagen, han kommer väl vara helt slut när han kommer hem.

Har försökt igen att få min gästbok på hemsidan men det är något helt galet jag gör eller har glömt att göra för det funkar inte, nu hoppas jag på att "knasmaggan" kan hjälpa mig hon är en fena på det här eller finns det någon där ute som kan ge mig en ledtråd på hur jag skall göra??

Av Yvonne - 19 september 2008 15:29

Förberedelser

Inför utställning imorgon Ballerup Danmark. Skall ställa ut Vilda, trotts att man har hållt på med detta i ett antal år, ca 22 år, får jag ingen riktig struktur på packandet men det är kanske det som skall höra till. Det ända som egentligen är viktigt är ju alla hennes papper och det som skall med för att hon skall må bra. Sen att jag alltid har samma problem vad jag skall ha på mig är ju en struntsak...eller?

PO följer med mig så vi hoppas på en riktigt härlig dag

Har inte fått ordning på min gästbok ännu, hittat den men får den inte på plats igen, hittade en ny jätte snygg fixade å grejade med den så gick inte den heller att länka in..då skulle man ha något IFRAME om den skulle synas, nu lägger jag det till nästa veckas göråmål.

Av Yvonne - 18 september 2008 15:33

GRATTIS till våran dotter Helena!!!!

Stort GRATTIS till Helena idag på hennes 25-årsdag

Kramar å pössar i massor från Mor & Far LOVE YOU!!

Av Yvonne - 17 september 2008 15:33

Testar

Av Yvonne - 17 september 2008 15:32

Härligt

Livskvalite är att hämta sina morgon ägg i hönsgården, vi har en stor svart höna som lägger fina ägg, skalet är ljusgrönt. Sedan gör jag en god frukost med skramlade ägg, Konrad, papegojan, får smaka också, då kuttrar han, å ja me.

Jobbar 5½ timma sedan skogspromenad med hundarna..härligt!! Idag mötte vi Louise, granndottern, på sitt stora halvblod, hallå där mina sex små hundar skulle genast sätta hästen på plats, valpen Dagny med helrest ragg försökte skrämma bort detta jätte djur, då jag fick  ropa på dom och springa åt motsatt håll och alla följde den vilda matten & som tur är har Louise en häst med förstånd så inget hände.

I skogen är det en stor inhägnad där det går kvigor, hundarna bryr sig inte om dom längre, kossorna tillhör omgivningen men de gånger vi gått där och 4-5 kvigor smittit ut har jag genast vänt riktning, kvigor kan vara luriga


Ada glor ut kvigan
Ni....igen
Fröken SÖT

Gokväll och tänk på att man skall inte bromsa i en uppförsbacke

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards