I Orrepinnabygden

Alla inlägg under oktober 2008

Av Yvonne - 19 oktober 2008 11:39

TACK alla som tänker på Asta hon hostar ännu men inte lika hård hosta men så fort hon är uppe och rör sig börjar det. Svante har lite harklingar men det har inte blivit värre.

I fredags på jobbet var det en timmerlastbil med släp inne för besiktning, killarna ropade på mig att dom skulle visa en sak. På släpet var det en liten skogsmus som "flannerade" runt, hon/han var helt orädd nosade och kollade om det fanns något ätbart..tog en liten barkbit som låg kvar och sniffade på den ,va inge god, fortsatte att se sig runt.  Hoppas att hemresan till skogen gick bra , nu har den ju verkligen något att berätta för sina kompisar.

Min äldsta son, svärdotter och barnbarnen har varit här sedan i fredags, det är så mysigt!!!

Har lovat svärdottern att sy kuddar till deras soffa men det har liksom inte blivit av så igår satte jag henne framför symaskinen och hon fixa till allt själv, fyra ursnygga kuddar...man får ta tillfället när det kommer;=)

 Go söndag på er!!!

Av Yvonne - 18 oktober 2008 19:48

Tyvärr blir inte Astas hosta bättre. Har nu haft ny medicin i två dagar. Vi känner oss hjälplösa....

Av Yvonne - 17 oktober 2008 17:05

Blundat och med "lite darrig och spänd" hand har jag nu dragigt vinnaren

  Och det är.......

GRATTIS! Gå in på Min hemsida där hittar du min mail sänd din adress så kommer handduken hem till dig.

Tack alla som har varit med i utlottningen, kanske det kommer något mer innan jul 

Av Yvonne - 17 oktober 2008 14:48

Snart är dragningen på handduken kl;17:00. Jag kommer att skriva namnen på papperslappar, vika ihop, lägga i en burk med lock, skaka runt och sedan dra vinnaren.

Av Yvonne - 16 oktober 2008 19:20

GOKVÄLL på ER

Av Yvonne - 16 oktober 2008 16:25

Har nu varit med Asta hos veterinären igen. Tyvärr visade röntgenbilderna att det har blivit värre. Ny medicin sattes in så nu får vi hoppas att den gör verkan. Det är antagligen en släng av kennelhosta som har orsakat detta trotts att hon inte har haft hosta innan. Svante hostade här lite mitt på dagen och nu när jag kom hem fick han hosta igen.


Av Yvonne - 15 oktober 2008 18:25

Skall besvara några frågor om Konrad, han är en Blåpannad Amason Papegoja, 4½ år gammal. Vi har haft honom i tre år. Skrämmer mina barn med att dom kommer att ärva honom:=) En kul kille som ni säkert förstår. Pratar en hel del men låter mycket som ni kanske kommer ihåg den svenska kocken i Mupparna.

När jag är hemma är han alltid ute, sitter på sin bur eller i sitt träd. Katten Klara och Konrad trivs bra ihop, Klara är uppvuxen med honom.

När vi fick hem Konrad tyckte hundarna att det var en knepig typ, särskilt Svante men det lugnade ner sig mycket fort. Nu är Konrads bästa kompis Dagny ,vår Petit Barbancon tik på sex månader, Konrad hänger ner från buren och retar Dagny, hon har fullt upp för att försöka hoppa upp till honom men Konrad lurar henne varje gång, kul att se. Men jag låter aldrig dom vara ensamma ihop..man vet ju aldrig.

Asta hostade mycket inatt men det har lugnat sig lite under dagen, det låter som det börjar lossna, men hon är fortfarande mycket dålig. Imorgon skall vi till veterinären igen, nya röntgen bilder.

Konrad och Klara

Av Yvonne - 15 oktober 2008 15:47

Städax..med blandade känslor ett sådant där måste. Men väl igång är det rätt trevligt, fint, rent och med såpa doft.

Min papegoja Konrad älskar när jag dammsuger han visslar aldrig så grannt som då. Sedan är han mycket uppmuntande herre, när man sliter och håller på känner man sig ju inte så fräsch men Konrad busvisslar på mig!!!Och allt går lättare. Triddeli trallala

TITTUT

Ovido - Quiz & Flashcards