I Orrepinnabygden

Alla inlägg under november 2008

Av Yvonne - 19 november 2008 19:16

Igår var ju avslutningen på uppfödarkursen, men go fika och julklappsspelet. Vi hade så jätte roligt, vilka tjejer!!!! Julklappsspelet blev succé. Alla fick klappar med sig hem. Mina klappar blev en nalle och nigt blossom, indisk doft.

Vi har nu bestämt att träffas framöver, hoppas att det blir så.Vår "fröken" blev överraskad med present från oss "egen hemsida" + badhandduk.

Har nu börjat på en julklapp till ett av mina barnbarn, kommer att sy hela "dräkten" och virka halsduken.I väntan på tyget som jag beställt, har jag börjat på virka halsduken


Det här blir julklapptill barnbarnet

Av Yvonne - 18 november 2008 16:20

Nu ringde veterinären de första svaren har kommit från sköljningen av lungorna och det var inget farligt!!!!

Han verkade mycket förhoppningsfull på att Asta skall bli bättre, troligtvis en infektion som är mycket svår bemästrad och det har vi ju märkt

Det är några prover kvar men det tar till slutet på veckan innan dom är klara.

Röntgenbilderna dom tog i fredags visade också en förbättring, gu så skönt!!!

 Storm här idag med regn på tvären.

Skall nu innan kursen ner till stan för att köpa lite garner , har blivit så inspirerad av alla duktiga bloggare, snart är vi en hel syjunta :=)

Kram på er alla

Av Yvonne - 17 november 2008 17:49

Har inte fått något samtal från veterinären idag om Astas prover, men det kanske inte går så snabbt....men jag vill veta NU!!

Hon har lite längre mellan hostanfallen nu men det har ju hon haft ett par gånger innan också, nytt är att Asta har börjat nysa ibland, knepigt är det.

Imorse fick jag skrapa rutorna på bilen, hoppas att det fortsätter att vara lite kallt för oftast får vi ju solsken då. Och man mår bättre med en gång.

Imorgon är det avslutning på vår kurs, vi skall ha julklappsspelet, för er som inte vet så köper alla in två paket var som man lägger i en hög, sedan slår man tärning får man en sexa så är det fritt fram att välja vilket  paket man vill ha, när alla fått julklapp, tar man bort omslaget och så börjar man om fast på tid och dyker en sexa upp får man ta paket från någon annan. Brukar bli riktigt kul. Men det kan ju sluta med att någon/några inte får en enda paket...men sådant är spelet, få se om jag har någon tur.

Kommer att sakna alla dessa goa "kursare" vad skall jag nu göra på tisdagskvällarna, tur jag har er bloggvänner;=)

Och så ett litet Nalle Puh citat;

Kanin är begåvad. Och han har Hjärna. Jag antar att det är därför han aldrig begriper någonting



Av Yvonne - 16 november 2008 17:02

Har ny gjort klart 7 handdukar till en vän som föder upp Sibirisk katt. Två stycken har jag lämnat innan. Varje brodyr tar ca 2  timmar att göra klara.Här är ett smakprov

 

Önskar alla en bra söndagskväll.  

Av Yvonne - 16 november 2008 12:40

Jag har vunnit en mössa, jätte glad. Ingrid har haft en utlottning på sina fina hantverk. Jag vinner nästan aldrig något så detta var riktigt kul, Tack skall du ha Ingrid.



Av Yvonne - 15 november 2008 17:43

I torsdag hade jag ett antal toabesök på jobbet..fick åka hem vid halv elva. På fredagen var det lika men ett illamående infann sig också. Stannade hemma

Min man körde ner Asta till Hallands djursjukhus, hon skulle stanna över dagen för som dom säger spolning av lungorna som är att prover tas för att få reda på vad det är som förosakar hennes problem.

Fredagen blev en lång väntan, ringde telefonen så lättade man snabbt..var det nåt om Asta.Var så himla orolig att hon inte skulle klara att vara nedsövd

Allt gick OK med sövningen, ny röntgen, igen + nytt ultraljud. Vid hämtningen  gavs inga nya svar, veterinären höll på med en operation. Så nu är det bara att vänta på att han skall ringa oss och att vi får reda på provsvaren...........

Här kommer några kort, det första är ett riktigt olyckat kort men som jag ändå tycker blev rätt häftigt

månljus

hund å kattmys

  IDA

Ha det gott alla mina bloggvänner ;=)



Av Yvonne - 12 november 2008 17:44

Ett kort för fantasin...en urfågel....en häst...förslag!!!

 

Av Yvonne - 11 november 2008 15:05

Vår lille Rasken gick bort igår, det känns tungt. Vi hade fäst oss vid honom.

Lilla Ida mår bra.

Var med Asta igår igen hos veterinären, röntgades, varken bättre eller sämre. Nu på fredag skall dom söva henne och ta ett prov från lungorna. Hon kommer behandlas med stor försiktighet.....tänk om hon inte klarar det..

Allt känns bara så svårt och jobbigt

Ovido - Quiz & Flashcards