I Orrepinnabygden

Alla inlägg under december 2008

Av Yvonne - 21 december 2008 19:26

Idag har vi varit och hälsat på Hjärtekullas kennel, Elisabeth och hennes fem tikar och nio valpar. Min man och äldsta sonen var med, gissa om dom blev lika förälskade som jag i  dessa härliga hundar. Dogde de Bordeaux är en riktigt stor hundras med ett hjärta av guld, vänliga, snälla och trygga. Lilla Ulla är en så go valp, gillar nog bäst att gosa och ge små pussar. Vi längtar så efter att hon skall flytta hem till oss, ibland kan två veckor kännas som en hel evighet.

Det regnar ute nu..men det gör inte så mycket för här inne är det mysigt, skinkan står i ugnen och en härlig god doft börjar sprida sig..en riktigt juldoft.

 JUL ULLA :)

 

 

Av Yvonne - 19 december 2008 18:46

STORT GRATTIS till vår Dotter som idag har fått reda på att hon får

MAX restaurangen Ullevi, Göteborg.  Från mycket stollta föräldrar!!!!


Har idag varit på GEKÅS och köpt de sista julklapparna, sent som vanligt.

Det gick fort för det var inte alls många fler än jag där. Blev inte påkörd en enda gång av någon kundvagn, rätt ovanligt!!

Köpte oxå till "lilla" Ulla. Matskål, rosa, storlek större, leksaker, rosa, storlek större och ett jätte fint läderhalsband, storlek större...

Martin och barnbarnet är här den här helgen, så nu skall jag rå om dom.Vi skall ha räkfrossa.

Önskar alla en mysig fredag

Av Yvonne - 17 december 2008 18:11

Idag är en grå och trisst dag med äckligt duggregn, gör ingen gla´

Har haft bilen på service idag, dom hade även tvättat bilen för mig, fick det i julklapp av dom:)

Har börjat sy på en munktröja till ett barnbarn, det skall också bli brodyr på, naturligtvis, med Hello Kitty.

Här är några nytagna kort på min "lilla" Ulla. Hon blir sex veckor på fredag.


 

Av Yvonne - 16 december 2008 19:53

Nu har mina goa valpköpare från Danmark åkt hem, fick massa fina presenter, TACK.

Har trimmat Padditracks Man in the Moon alias Spencer i nästan fyra timmar, naturligtvis med flera pauser, han var jätte dukti. Så nu skall pälsen växa till sig, till en utställning i februari och vi hoppas att han tar det det sista CERTET och blir Dansk Champion.

Imorgon en vecka till jul, tiden går fort.

 


Av Yvonne - 15 december 2008 19:58

Tack till alla som tänker på mig när jag är lite yr i mössan!!

PO köpte en ny mus igår (knepigt namn egentigen) till vår dator, så nu går allt bättre. Den gamla hade fått ett eget liv...gjorde en massa dubbelklick så det hände en massa på datorn som man inte riktigt ville, eller så hände inget alls.

Imorgon kommer valpköpare från Danmark, skall trimma deras lille Spencer. Riktigt roligt att få träffa dom igen.

Ha det gott där ute;=)



Av Yvonne - 14 december 2008 15:26

En mysig helg i Borås med barnbarn, son och dotter.

Igår var vi runt på Knalleland och köpte grejer till Martins nya lägenhet, ja allt sådant som behövs, gardinstänger, blommor, krukor, färg, diskställ, glas och mycket mera.

När allt var inplockat, så började vi på den väggmålning som var "beställd" har fått låna en overheadmaskin från jobbet så det var rätt enkelt att få upp bilden på väggen. Med ett bra samarbete gick det  fort att måla, bara att själva plastbilden blev varm efter ett tag så bilden flyttades något. Men resultetet är vi nöjda med. Bilden är från filmen Reservoir Dogs.

 Under tiden Martin och jag målade så hade Helena och Olle pepparkaksbak så hela lägenheten doftade jul. Och vi lyssnade på gamla fina julsånger.

I morse såg gick vi över bilden igen, fyllde i och förbättrade. Så här blev det;

 

 

Av Yvonne - 12 december 2008 18:15

Har idag besökt vårdcentralen, är så knepigt yr. Kände med en gång att jag inte fick förtroende för läkaren, en rätt knepig typ. Han tittade i mina öron, allt OK...så sprang han in i ett rum tvärs över korridoren..och bad mig hänga på..skrev en lapp på vad jag skulle köpa att droppa i öronen...och ha fetvadd i ..hmm..det var ju inget galet. Han sa att han trodde det var rörelseyrsel, går över på en- två veckor, men jag sa att jag har haft det i över tre veckor...vipps över till det första rummet igen..följ med här..tog blodtryck, var jätte bra, sedan fick jag blunda, stå rakt, ruska på huvudet, blunda och stå rakt. Då mummlade han något om en sjukdom som jag inte kunde ha. Så stegade han snabbt över till rum två igen, var faktiskt lite jobbigt att hänga på honom.Nu frågade han lite mer..kör du bil? Ja. Kanske inte så bra. Nähä..Och till öronklinken är det lång kö, sa han. Jaha. Känns det här förvirrande frågade han... Jaa!!??

Sedan avslutade han med att jag skall ringa honom om en vecka om det inte har gått över. Tror inte det, ville jag säga men gick därifrån mer frågande än när jag kom dit

Imorgon åker min dotter och jag till sonen i Borås. Skall måla ett motiv på en vägg för honom.

Önskar Er alla en stämningsfull Lucia.

 


Av Yvonne - 11 december 2008 17:48

Frisk och härlig hundpromenad idag i skogen. Det nöp lite i kinder och näsa, man känner sig genast mycket piggare, hoppas att det håller sig så här, fixar inte grådis väder.

Är lite avis på några bloggar vänner som fått snö..vill gärna ha det också det blir så ljust och stämningsfullt.

Skall till läkaren imorgon 10:15 har varit yr och knepig i tre veckor så nu skall det kollas upp. Tror själv att det kommer från mitt högra öra, känner mig lommhörd, försökt fixa med Revaxör men ingen skillnad. Har ju ett jobb där det sällan är helt tyst..så " lite" skit i örongången är det nog.

 De tio handdukarna är klara, så nu skall det sys kläder.

Pöss å kram



Skapa flashcards