I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Virus

Av Yvonne - 27 januari 2009 17:46

 Igår skrev jag ett rätt långt inlägg och när jag tryckte på spara så PLOPP försvann allt och då kände jag inte för att skriva om allt igen. Men nu är jag här igen framför skärmen. 

Jag får "slåss" lite nu med kattungen Ida när jag är vid datorn för det roligaste hon har just nu är att sitta med näsan tryckt mot skärmen och jaga "muspekaren"  Ser inte mycket kan jag säga:=)

Maysan varnar för ett virus som dyker upp i MSN det kommer upp som en av ens kontakter sänder en länk med text om ett kort, hon gjorde ju som alla vi andra öppnade, trodde nartuligtvis att en vän sänt något och vipps så fick hon virus i datorn . Nu har jag fått två meddelande från hennes adress med denna länk. Det ligger och tar från hennes kontaktlisa. Så passupp alla där ute!!!

Har klippt mig igen idag,riktigt kort. PO tyckte att det var fräckare innan....ja han är ju ärlig.. men själv kände jag mig då lite som Gustav Vasa. 

Igår inhandlades matta till övervåning, jätte snygg. Så nu skall den bara in sedan blir det den stora förvandlingen.

Vi tittade inte på Bröllopet igår, räknar med att det kommer i repris, utan en ny serie på Ettan, Stormen och  den var riktigt bra!!


 
 
Medresenärskan

Medresenärskan

27 januari 2009 18:17

Jag gjorde som du .... tittade på Stormen som jag tror baseras på "Gudrun". Bröllopet kan jag tala om, kommer som repris på söndag tidig eftermiddag.

Kul att du inhandlat matta. Jag är på G att ut och sprätta lite pengar på lite nytt tills vårsolen kommer. Nya gardiner och matta under matbordet. Känner för det.
Ha det gott och jag skickar en blötis till Ulla och en jättekram !!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
gerty

gerty

27 januari 2009 19:18

Jag var inte på bröllopet hade inget snyggt att ta på mig "ler" tittade också på Storm jag tyckte den var bra

http://prilyckans

 
Latte

Latte

27 januari 2009 19:52

Så dumt att skicka virus... Vad känar man på det? Att göra folk ledsna? Åh! Man blir så arg! Förresten, Yvonne, tänkte höra hur många hundar/katter/djur över huvudtaget som du har? Ibland så tycker jag det ploppar upp nya namn, hihi, skulle vara kul och veta hur många djur du har!

Kramizar

//C&L:-) som ääälllssskkkarr dina inlägg!

Kramiz igen!

http://latte

 
Ruth

Ruth

27 januari 2009 20:00

"Stormen" ?????? har jag missat något ????? var ju på bröllop i gårkväl, säkert en programkrock som det bruker vara kl. 20.00

Katter brukar vara nyfikna på datorskärmen, det är mycket som kan fångas tror dom hehehe, dom är kuliga värre.

Det har förekommit många virus på MSN, har slutat använda det för läng sedan, använder det bara för fjärrhjälp från Robin när datorn bråkar (sällan nu mera tack & lov.)

Kramiz

Grattis till ny frisyr, PO har inte tänkt att förnya sig "L", jag menar frisyren. Arne har samma nu mera av förklarliga skäl, det lilla som är kvar får bara bli en ½ cm. annars kommer klippmaskinen fram. Tänk om vi kunde ha det så lättvindigt, suck..

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Yvonne R

Yvonne R

27 januari 2009 20:04

Svar till LATTE;
Jag har Asta, Svante, Hedvig, Ada, Griffon Bruxellios, Vilda, Griffon Belge, Dagny, Petit Brabancon, Ulla, Dogue de Bordeaux,en blåpannad Papegoja Konrad, två katter och höns

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

27 januari 2009 20:18

Här kommer receptet:
1 pkt renskav + 1pkt bacon
antigen kan du råsteka potatisen direkt i stekgrytan,eller tärna kokt pot.
2 små lökar
1 paprika
1 riven morot
svamp
grädde+mjölk
salt,vitpeppar & grillkrydda.
lite wok grönsaker kan man oxå ha om man vill.
Jag lovar att det är gott och allt i en gryta!
Kram Kram!

http://lenaochpudlarnas-blogg

 
Malin

Malin

27 januari 2009 20:35

har också fått sånt virus,två stycken olika av två olika kontakter på min msn lista,men lärt mig att ej öppna.
Ha en bra kväll!
Kramar

http://sugarpiie

 
lillis

lillis

27 januari 2009 21:32

Vad bra att få ta del av det här viruset då vet man att man ej ska öppna det.Så lilla Ida vill oxå vara med framför datan
Ha det gott
Kramen

http://http;//danslillis.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

28 januari 2009 12:09

Ja detta virus har ju flanerat runt ett tag nu men jag öppnar aldrig sånt som jag inte vet vad det är. Och msn har jag nästan aldrig på. Så jag hoppas att jag slipper detta hemska virus!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

28 januari 2009 21:43

Jag har haft superkort hår nu i flera flera år så nu har jag beslutat mig för att låta det växa ett tag.Får se hur länge jag härdar ut :) Kram !

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

29 januari 2009 19:53

Javisst kan man känna valpdoften,hihi!helt underbart!sitter med spänning och väntar på Ewas valpar.Ska du ha någon kull snart!för visst har du uppfödning?
Kram Yvonne!

http://lenaochpudlarnas-blogg

 
Lena

Lena

30 januari 2009 07:14

Vilken fin hemsida!så himla söta valparna är!(alla dina hundar)är dom allergi vänliga "Petit"?fäller dom mkt päls?och så fint ni bor,ser jätte härligt ut!vi var faktiskt ner till Varberg i sommras.
Trevlig Fredag önskar jag er!

http://lenaochpudlarnas-blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Ovido - Quiz & Flashcards