I Orrepinnabygden

Alla inlägg under januari 2009

Av Yvonne - 8 januari 2009 17:01

Det snöade imorse och allt blev så fint. Men det varade inte länge efter några timmar hade nästan allt töat bort. Så nu är det västkustvinter igen, bläää

Inte gjort många knopp idag, det ända vettiga är promenaden med hundarna

Finns det hjärterum så finns det stjärterum:-)

Gokväll på er!!

Av Yvonne - 7 januari 2009 17:56

Igår var jag en sväng till Göteborg. På Scandinavium var det hundutställning som varade i fyra dagar. Jag hade inte anmält några hundar själv, kändes lite märkligt faktisk att bara kunna strosa runt och titta och inte ha tusen nervösa fjärilar i magen. Men ändå saknade jag det så in i vassen :)

Träffade en vännina där som hade ställt ut sin Berner Sennenhund så vi hade följe resten av dagen . Fikade,  en mugg kaffe kostade 22:- !!!! PUST

Tittade på vuxna "Ullor" är ju nyfiken på hur dom skall ställas ut.

 Gick en vända bland alla knallar, köpte tre bollar och märgben, varför vet jag egentligen inte för dom är ju betydligt billigare här hemma i affären..det gick bara av farten liksom. Man blir iallafall trött i huvudet av att vara på en sån stor utställning det är ett otroligt sårl.

Ulla har varit med i skogen idag för första gången, vi gick ingen lång sväng men det tog sin tid för vi gick i hennes takt.Klara var med som vanligt=)

Skogen är mysig

Kompisarna visar spännade saker

  Klara spanar =))

Skogsdammen



Av Yvonne - 5 januari 2009 19:19

Nu är jag nyfrissad känns alltid knepigt första dagen när man klippt sig måste liksom "gåin" den nya frisyren innan det blir rätt.

Nu har jag satt upp Ullas "lära för livet" vi börjar med tre steg

1. Bli rumsren, är redan på god väg. Hon är duktig!!

2. Sluta att hänga sig fast i mina byxben och strumpor...går så där;)

3. Att bli van vid att gå i koppel, nja..men det kommer, vi tar det lugnt.

Imorgon åker jag till MY DOG bara för att titta, det var längesedan utan att ställa hund själv. Skall bli riktigt mysigt.

Gokväll!!!




Av Yvonne - 5 januari 2009 10:58

Sovmorgon, vaknade inte förrän 8.15, alla hundarna snusade också gott, lilla Ulla har inte sagt ett pip heller. Duktig valp som låter matte vila ut, klart även hon behövde det efter alla nya intryck här hemma.

Kung Bore har slagit ett järngrepp över västkusten också, -13.5 är vi ju inte direkt vana vid att ha här. Men solen skiner och vacker rimmfrost, härligt!!

Idag kl 13.15 skall jag till frissan, skall bli så gott att bli "lite" fin igen.

Jag får gå ut  och starta upp bilen innan, den har ju inte varit körd sedan i tisdags. Vet inte riktigt hur den "mår" i den här kylan.

Önskar alla en härlig måndag, det skall jag ha!!!:))

Av Yvonne - 4 januari 2009 16:48

En skön söndag, var nere i stan en sväng. Ulla var med hon tyckte att det där med att gå i koppel kunde kvitta men ett par steg i taget är hon snart van vid det. Att träffa nya människor är iallafall gör skoj och att dela ut pussar till dom som vill :)) Vägde henne igår 7,9 kg på god väg till de 55-60 kilona :)

Astas hostar är bättre nu kanske det blir trå-tre hostningar per dag och det känns så skönt.

SOVA är ju härligt!!

Ihop med Griffgänget!!

Dagny har tagit över Ullas leksak:))

Ulla & Asta myser


Av Yvonne - 3 januari 2009 10:13

Nu har Ulla flyttat in hos oss. Allt funkar riktigt bra. De andra tyckte väl med en gång att hon var en lustig figur och Ulla tyckte säkert lika om dom. Ida och Ulla kom genast bra överens.

Ulla har funnit sin plats i kökssoffan :))

Har ätit mat i en rosa skål

 

Ida får mer än gärna smaka


Sen sover man en stund till.

Det verkar som hon tycker att livet är bra här..eller hur

Vi är så glada för henne!!!



Min förkylningen håller i sig..nu har även ett visst illamående infunnit sig

Av Yvonne - 1 januari 2009 16:05

Nytt År!! Med en förkylning kvar sedan 2008, mår inte hundra men det går snart över. Pga att jag inte mår så bra hade vi en mycket lugn Nyårsafton med TV-tittande med nöd och näppe höll vi oss vakna till tolvslaget. Inget fyrverkeri runt Rör men vi hörde dånet från Varberg och Tvååker.

Blev frustrerad när jag har lyssnat på nyheterna idag om vad som hände runt Nyårsfirandet, två knivmördade, flera olyckor med fyrverkeripjäser och en massa bränder.....

Sätter in lite bilder som piggar upp, målningar som mitt barnbarn gjort

Tavla i olja

  Cirkus

Konrad i hundsängen:)

Lilla Ida

GOD FORTSÄTTNING ; ))




Skapa flashcards