I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Onsdag

Av Yvonne - 25 februari 2009 17:57

Försöker SMS,a om att ladda upp fler bilder men det går åt skogen. Får bara att det misslyckas...grrrrrr har några nya kort som jag vill visa.

Tisdagen var stor fixar dag här hemma, städning, plocka iordning och mer städning.

Idag har jag varit en sväng på GEKÅS köpt födelsedagspresent till mitt barnbarn Olle han fyller 4 år på fredag. På önskelistan står PIRATER, så jag köpte PLAYMOBIL pirater till honom.

Om ni har vägarna förbi GEKÅS och kanske vill köpa leksaker så är det under halva priset mot andra leksaksaffärer.

Olle och hans pappa kommer hit till helgen, skall bli så mysigt. Längtar!!


 Gokväll

 
 
Medresenärskan

Medresenärskan

25 februari 2009 18:41

Idag är det lite stsrul när man skall fixa bilder. De stänger också bloggen i natt så vänta du tills i morgon med att sms:a för bilder.
Kramis

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

25 februari 2009 18:51

Grattis till Olle på hans dag=) hoppas han får en toppen dag.

Hoppas din dag varit bra.
Kramar

http://malin-88.bloggagratis.se

 
LJ

LJ

25 februari 2009 19:23

Hej!
Jag ska försöka komma ner i sommar igen för gud så himla billigt det var med leksaker där.Ja allt var såååå billigt!Vi köpte hem en massa förra sommaren,bilen var helt full,hihi!inte så mkt folk heller som vi väntat oss.Det är verkligen en bra affär,finns ju allt där.Men hann inte titta så mkt på gardiner och sånt som jag velat.Ditt barnbarn blir nog så glad för playmo piraterna.Hur gamla är sin barnbarn då?fär visst hade du 3 st?Åh jag bara älskar mina,så bra att få låna dom ibland och sen lämna tillbaka dom.
Kram vännen!
Kikar in senare igen så får vi se om du lyckats med bilderna.

http://lenaochpudlarnas-blogg

 
lillis

lillis

25 februari 2009 20:12

Vad mysigt att ditt barnbarn Olle kommer till dig på fredag,förstår att du längtar
Kramen

http://danslillis.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

25 februari 2009 21:56

Om det inte var så långt skulle jag ha behövt billiga saker just nu :) Dottern fyller snart år och hennes önskningar blir allt dyrare för varje år :) På fredag ska jag inhandla hennes present. Kram !

http://wanilla.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

25 februari 2009 22:54

Har aldrig haft svårt för att ladda upp bilder och jag har hitentills laddat upp 700 bilder och har 62 kvar, det fylls snabbt upp. Försök igen !

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Latte

Latte

26 februari 2009 18:15

Synd att man inte bor i Gekås... Vart ligger det någonstans? Men då får du gratta Olle ifrån oss, om han fyller år imorgon! GRATTIS, GRATTIS säger vi!!! Vad kul att Olle och hans pappa kommer i helgen, förstår att du längtar!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

//C&L:-) Med BAMSEKRAMIZAR!

http://latte

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skapa flashcards