I Orrepinnabygden

Alla inlägg under februari 2009

Av Yvonne - 8 februari 2009 14:51

Igår låg internet nere ända fram till stax innan 20:00. Vad knepigt allt blir och så beroende jag har blivit av datorn. Något lite skrämmande..kanske.

Snö inatt, solen har nu förvandlat den till slask, jurp, jurp.

Mitt höger knä har börjat att bråka med mig, i vissa lägen gör det så ont,fy för tusan. Det är bra svullet också, ringde till sjukvårdsupplysningen och hon tyckte att jag skall ta kontakt med min vårdcentral imorgon.

Ulla är min nya trädgårdsarbetare..alla gamla torra växter som jag inte tog bort i höstas drar hon nu upp, hon har god hjälp av Dagny, bra va!!

Angående Melodifestivalen så var det inte många höjdar låtar, sedan klarade jag inte av värdinnan...ursäkta mig..

Hedvig har börjat löpa så snart skall hon träffa sin nya pojkvän.

Ha en go söndag!!


Av Yvonne - 7 februari 2009 19:52

Har inte kommit in på internet förrän nu. Har varit något fel hela dagen.  Tittar in hos alla mina vänner imorgon.

Kram på er


Av Yvonne - 6 februari 2009 15:28

Snön är ett minne blott, nu ligger dimman som en lovikamössa över oss med ett envetet duggregn. Marken är ju frusen så nu är tomten som ett mindre äventyrsland med massa småsjöar. Den enda av hundarna som gillar att vara ute är Ulla..klaffs, klaffs i allt vatten.

Har besökt "min" djuraffär idag. Pia hade ett-årsjubileum  och bjöd på kaffe med bakelse. Jag hade sytt en skylt  med affärens öppettider och lämnade över till Pia, hon blev jätte glad.

Jag köpte matskålar till Ulla som står i en hög ställning, hon har inte riktigt växt i den ännu :)) Men snart når hon säker upp. Ida tyckte den var spännande.

Om ni har vägarna förbi Varberg så hälsa gärna på hos PIAS HUND & KATT.

Ida-Nyfiken

Önskar alla en bra fredagskväll

 


Av Yvonne - 5 februari 2009 16:04

Det finns saker som kan reta upp mig så mycket till den milda grad och det är falskhet, oärlighet och när man känner sig orättvisst behandlad. Känner jag mig inte rätt behandlad tar jag tag i det genast, faktiskt för min egen skull för att jag skall må bättre annars tragglar jag det i huvudet och kan inte släppa det.

När någon ljuger en mitt upp i ansiktet  är ingen trevlig upplevelse.  Och det är också svårare att styra över. Skall man bara skita i det...eller?!

Finns ett bra ordspråk:

Ju mer jag lär känna människan, desto bättre tycker jag om min hund. Ligger faktiskt mycket i det!!

  Sedan kommer den/de bita sig själva i svansen :=))

Nä nu har jag varit tråkig..nu får jag gaska upp mig.

Ha det gott alla där ute


Av Yvonne - 4 februari 2009 19:11

Klicka in på loggan och hjälp till att stoppa plågeriet med dunplockning på levande fåglar.

Ta gärna med dig uppmaniningen till din blogg .

Vi måste visa att vi vägrar djurplågeri


Av Yvonne - 4 februari 2009 18:22

Nu i eftermiddag började det snöa, så nu är det vitt och fint ute.

Ulla gillade den nya bekantskapen, tittade först lite undrande men sedan så satte hon näsan i det kalla vita och allt var bara kul.

 Igår var SVT Västnytt, filmade och interjuvade lite på jobbet. Det var mest om besiktningar...va annars!?! Som tur va så var dom aldrig inne hos mig på kontoret. Är ju ingen linslus...

Mina sex små hundar har idag blivit "avsmakare" av Purina, Proplans mat. När dom ätit det i en månad skall vi, hundarna å jag :) lämna svar på enkät om hur  maten smakade och  en massa andra frågor. Så vi får slå våra kloka ihop då.Sedan är ju Gratis alltid gott ;-))

Mycket jobb med Hallands Hunden, men det går framåt, betar av lite varje dag.

Ulla möter snön för första gången

Av Yvonne - 2 februari 2009 17:53

Inför Hallands Hunden den 14/2 har vi mycket att iordningställa så det blir inte så långa inlägg framöver.

Har nu blonderat mig, gäller ju att försöka fräscha till sig innan denna gala. Jag gjodre det i dag ifall om att det skulle bli katastrof så hinner jag till frissan för att rädda håret. Vill ju dölja de grå tinningarnas charm...eller så heter det väll bara på karlar, ingen säger  att vi kvinnor blir charmiga när vi få gråa hår...eller??!!

Nu måsta jag läsa mina bloggvänners inlägg så ha det gott där ute.


Av Yvonne - 1 februari 2009 18:02

Idag så gick diskmaskinen sönder och det blev en vattenläcka, som tur va så såg PO det med en gång. Mattan fick rivas upp en bit sedan satte han på fläckt som fick torka upp.

Fick fint besök idag av Elisabeth, Hjärtekullas kennel, med sig hade hon Ullas bror och syster, Elof och Gunnel.  Det var ett kärt återseende. Vi tog alla nio hundarna och gick en sväng i skogen. Elisabeth tog en massa härliga bilder finns på min hemsida under galleri

Vi var ju lite fikasugna när vi kom tillbaka hem, på med kaffet..jaha..då gick kaffebryggaren sönder, va fasen,skall allt ramla isär nu!!??

Tack för besöket idag Elisabeth alltid lika kul att träffa dig, man blir så glad av dig ;-)) TACK för tulpanerna!!

Tre syskon, 12 veckor gamla, hittar en spännande doft

Skapa flashcards