I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Cortison

Av Yvonne - 31 mars 2009 16:19

Idag har jag varit hos ortopeden. Har värk i mina händer, för ca 1 ½ år sedan var det operation på händerna, karpaltunnen syndrom. Men nu har det kommit en annan knepig smärta. Så i vänster handled fick jag,( min förtsa någonsin,) en cortison spruta. Kändes faktiskt inte så mycket...då...men nu gör det så ont så jag vet inte riktigt vad jag skall göra. Blir det så här????

*************************

Padditracks Man in the Moon, från Hedvigs förra kull var i Luxemburg i helgen och tog storslamm, BIR CERT OCH CACIB. Så nu är jag en stollt uppfödare. Tack Ann för att du lägger ner så mycket jobb och  du är så duktig!!!!

Hedvig är riktigt tjock nu, inte många veckor kvar. Spännande!!!

Här är kort på hallen jag fixade om

 




 
 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

31 mars 2009 16:51

Ber så mycket om ursäkt Yvonne, för att vi inte hunnit med att gå in på din blogg, men nu har vi skrivit kommentarer till dig, de dagar vi missat... Men gud vad häftigt, det är ju inte lätt att få CACIB, CERT och BIR! GRATTIS! Ni är väldigt framgångsrika ni!

Kraaaaaaaaaaam,

//C&L:-)

http://latte

 
Medresenärskan

Medresenärskan

31 mars 2009 17:01

Jaa du Yvonne, det gör riktigt ont ibland efter cortisonsprutorna. Men de gånger jag fått och det gjort ont så har de stuckit på fel ställe och den har alltså inte gjort någon nytta.

Duktig hund med så fina meriter. Grattis.
Hallen blev fin.
HA det gott
Kram

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

31 mars 2009 17:18

Vad snyggt det blev i hallen.Vet oxå att cortisonsprutor gör ont om dom missar fel ställe
Ha en bra kväll
Kramen

http://danslillis

 
gerty

gerty

31 mars 2009 19:44

Gratttis till sådana meriter det är kul när det går bra, snyggt blev det i hallen

http://prilyckans

 
Berit Elisabet med Kasper

Berit Elisabet med Kasper

31 mars 2009 20:59

Låtr itne roligt med det onda. Som jag förstår av de övriga kommentarerna ska det ändå bli så här framöver. En klen tröst just nu kanske - hoppas det onda redan börjat ge med sig!
Snyggt blev det i hallen, i alla fall. Skönt med lite luft.

http://www.belof.se

 
Malin

Malin

31 mars 2009 22:10

Snyggt det blev i hallen!
Hoppas smärtan ger med sig.
kram

http://malin-88.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

1 april 2009 10:30

Så fint det blev i hallen,tjusigt tyg.Ska du få valpar Yvonne?Karpaltunnen hade jag när jag väntade Dogge.Och fy vad jobbigt det var.
Ha en underbar 1:a April!
Kram

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Ovido - Quiz & Flashcards