I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Härlig helg

Av Yvonne - 19 april 2009 16:20

Hedvig mår bättre för varje dag. Hon får fortfarande sin medicin.Nu är hon mycket piggare och det känns så skönt det har varit så oroligt. Valparna äter, sover,växer och mår jätte bra.

I fredags kom  Martin och barnbarnet Olle hit vi har haft en underbar helg ihop. Igår så åkte vi till Åkrabergs handelsträdgård där var det utställning för kaniner och försäljning av höns, ankor och mycket mera.

 Olle var med mig runt bland alla höns-ankburar, att hålla reda på en farmor som irrar runt kan inte vara så lätt. 

Jag fastande vid ankunge buren..jesses så fina. Jag fick lura en stund på hur jag skulle kunna göra iordning här hemma för dom innan jag bestämde mig för att köpa några.... När jag hade bilden klar för mig fanns ingen tvekan.

När vi gick ut från Åkraberg och jag höll kartongen stollt med två ässlingar sa Olle till sin pappa Martin; Ja visste att farmor skulle köpa något

När vi kom hem så hjälpte Olle mig med att gräva och fixa iordning en damm tiil dom små, Olle har döpt dom till Kalle och Kajsa. 

På kvällen tar jag in dom så dom får det varmt och fint




 
 
gerty

gerty

19 april 2009 17:26

Så sugen jag blir. Hittade du inte en sådan höna du sökte

http://prilyckans

 
Medresenärskan

Medresenärskan

19 april 2009 18:17

Åh, vad söta de är ... Jaa, jag skulle inte ha något emot att vara ankunge hos dig. Tror nog inte man kan få bättre omvårdnad. Finge jag vara i sällskap med Ulla också så vad hade man då mera att önska.
Kram

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

19 april 2009 18:30

Så söta och gulliga dom är
Ha en fin söndagkväll
Kramen

http://danslillis

 
Malin

Malin

19 april 2009 18:50

Men gud så fina små ankor=) helt underbara:)
Kram

http://malin-88.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

19 april 2009 20:23

Nämen så gulliga ankor!!!Ja där har dom det bra i den lilla dammen.Bra att Hedvig mår bättre,jag kan förstå din oro.Vilken mysig helg du haft med lilla Olle.
Må så gott och lycka till med både valpar och ankor.

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Berit Elisabet med Kasper

Berit Elisabet med Kasper

19 april 2009 23:59

Har inte hunnit skriva själv på flera dar, men hinner i alla fall runt och kolla vännerna. Så fina små mjukisar! Hoppas dammen växer i takt med de små invånarna, hehehe. Det blir nog alldeles jättebra, det där! Blir säkert skoj att följa dem framöver.
Så skönt, att Hedvig mår så mycket bättre!
Pussa på valparna från mej!!

http://www.belof.se

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

20 april 2009 19:17

Åhhh... Så söta de är, Yvonne! Kramiz,

//C&L, hoppas du haft en bra dag!

http://latte

 
Cina

Cina

21 april 2009 08:27

Men hur gulliga var inte dessa då....underbara dunbollar!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

23 april 2009 22:50

Men gudaskymmning så söta små pippizzar, dammen får nog utökas en god del så dom verkligen får utlopp för sitt barnasine.

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skapa flashcards