I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Härligt

Av Yvonne - 23 april 2009 16:26

Underbart väder det är så skönt:) Det är bara att njuta och ha det bra!!!

Min njutning idag har varit att rensa ogräs, låter kanske konstigt men jag tycker ändå att det är något visst med att dra, slita eller gräva upp ogräs. Man rensar faktiskt även bort alla tankar och är bara mitt uppe i det man håller på med. En sorts terapi för mig.

Det blir så fint när det är klart, så kan man gå runt sedan och titta och njuta. Och känna sig rätt nöjd med sig själv.

Nä nu får jag ut en vända till i trädgården...tjilliviipp




 
 
lillis

lillis

23 april 2009 19:10

Tyckte oxå att det var skönt att ränsa ogräs när jag bodde i hus.
Ha en bra kväll
Kramen

http://danslillis

 
Cina

Cina

23 april 2009 20:38

Ogräs ja det har man ju! Men jag är ju inte så road av att plocka bort det men det är ju ett måste för som du skriver blir det ju fint efteråt!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

23 april 2009 21:10

Jag behöver inte rensa ogräs,jag har en man som älskar att pyssla i trädgården. Sen kan jag gå omkring och bara njuta av alla blommor.

http://violett.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

23 april 2009 21:10

Jag är dålig på att rensa ogräs. Tyvärr så blir det så sällan så när man väl slår slag i saken så får man hålla på i timmar!! Att man inte lär sig :-)

sv. Visst är det härligt för familjen.. Men tänk vad nyfiken man skulle vara på vem det är som har betalat pengarna. För även om inte han vill bli tackad så tror jag ändå familjen skulle vilja göra det!

Ha en fin kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

23 april 2009 22:30

Ja det kan vara bra för tankarna,och härligt om solen skiner.Och så fint det blir sen.Tycker mig känna hur mysigt ni bor där ibland alla djuren i Orrepinnabygden.
Kram på dig!

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

24 april 2009 18:47

Nja att rensa ogräs är inte det jag längtar efter....därför har jag inga rabatter utan sätter blommorna i krukor :) Kramis och trevlig helg !

http://alltingochingenting.corina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skapa flashcards