I Orrepinnabygden

Alla inlägg under maj 2009

Av Yvonne - 17 maj 2009 18:02

Hejsan nu är jag tillbaka i bloggen. Katalogen nästan färdig återstår avelsklasserna.

Igår var jag med Vilda och Dagny på utställnig i Hässleholm, vår goa Ulrika och hennes döhärliga Berner hane Zack var vårat resesällskap

Lång dag blev det för Zack skulle in i ringen lååångt före oss men med mycket trevligt folk att umgås med gick timmarna jätte fort. Vilda tog sitt tredje svenska CERT( för att skryta så har hon två danska CERT och två CACIB)  och blev BIM, slagen av SUCH Robbins Paul Paljett som hon vann över förra helgen. Det här tyckte Nina och jag var riktigt rättvist..vi kör varannnan gång ;O)Dagny vann sin klass och blev placerad som fjärde bästa tik, bra jobbat för en junior.

  Vi skall bygga ut vårat hus + byta fasad och tak. PO började idag att ta bort de fula eternitplattorna och under dom så fanns de gamla fönstren kvar!!

Jag håller i ringträning och säger jämt att tänk på titta inte på hunden när ni går i ringen...hunden är med er. Nu har jag fått kort på mig....jaha..vad gör "fröken"


Nina är go..hon niger till domaren när hennes goding vinner :O)

En härlig och jätte mysig dag hade vi :))

GRATTIS Busungarna..nästa gång byter vi igen..



Av Yvonne - 12 maj 2009 19:55

Alla som tittar in här i Orrepinnabygden..inte mycket att läsa..hoppas ni har tålamod med mig. Ni vet ju redan att jag sliter mitt hår över att placera alla hundar i rätt klasser...rätta raser...alfabetisk ordning, vet inte hur många gånger jag rabblar det högt för att få namnen rätt. Hör ni något som surrar så e det Yvonne som mullrar.

 


Av Yvonne - 11 maj 2009 20:29

 till inlägg nu. Skriver bara katalogen ..tämligen trött...har nu "bara" 50 hundar att föra in..;O(




Av Yvonne - 10 maj 2009 18:52

Idag har jag varit på Skaraborgs nationella utställning i Larv.

Kan säga att jag är glad, stollt och himla lycklig för Vilda, hon tog BIR + CERT!!!

Dagny tog BIR + CERT!!! Jiiiiiiiihaaaeeej!!!

Om ni vill titta gärna in på min hemsida

www.padditracks.se


Av Yvonne - 8 maj 2009 16:04

Det finns regn..och så finns det regn. Det sista har vi idag..ösregn..himmeln har öppnat sig!! Det började strax innan jag slutade på jobbet 13:00. Fick springa som en galning till bilen, inte långt, 20 m men blev ändå genomblöt. Att ha glasögon när det regnar är ingen hitt, när jag kom in i bilen såg jag nästan inget för det var stora regndroppar även på insidan av glasen. Kul när man inte har något bra att torka med..Tog  snibben nertill på blusen men kasade bara  runt det våta. Nåväl..jag tog en tur ner till stan. Fick korsa mellan jätte pölar på vägen, jag är ju livrädd för att dränka någon fotgängare. Jag gjorde mina ärenden, systemet handla gott vin tills ikväll,PO jobbar i Lund på veckorna nu, så idag skall han stanna till vid Laxfabriken i Falkenberg och köpa något mumsigt till oss. Sedan apoteket för att köpa Alvedon..inte för att jag tror att jag har huvudvärk imorgon...men ifallatt:) Ni vet röd vin kan man få hjärnmössa av trotts få glas.

När jag kom hem insåg jag att det inte var väder för skogspromenad för det började åska rejält, vid första smällen rusade hundarna till dörren och skällde som galningar, dom skulle väl skrämma bort den galningen som förde ett sådant oväsen:o)

Jag har iallafall fått gjort lite nyttigt, städat å fixat.Så nu skall jag bara ta lugnt.

Valparna har nu börjat röra på sig och leka med varandra så jag har gjort iordning deras valphage.Hedvig med barn har nu fått flytta in där.

Ulla har lärt sig nya saker...själv; öppna locket på foder tunnan (sitter hårt)

Ta av toarullen från toarullshållaren,  gå upp för vår branta trappa och gå ner igen, iallafall de flesta gånger :) Redig tjej!!

Önskar alla en mysig å go fredags kväll..det skall jag och PO ha;o)




 




Av Yvonne - 7 maj 2009 18:37

Fredag igen...putts en vecka borta igen. Visst är det jätte gott att ha en helg framför sig och vara ledig..men går inte veckorna bra fort??

Idag får jag skriva om en del i katalogen ...ändringar...pust. Jag gör den i Exell som jag inte är någon vidare expert på, det går rätt bra ändå men svårt när man skall ändra. Säkert finns det något enkelt sätt i programmet men att bara komma på det är en annan visa.

Gick en go vända med hundarna i skogen och rensade ut huvudet. Hittade liljekonvaljer som blommade, det är väl bra tidigt!?  Jag får ta kort på dom imorgon och visa.

Nu känner jag mig så här ;) HEJRÅÅ


 

Av Yvonne - 6 maj 2009 19:25

Jag har nu fullt upp med att skriva en katalog till en hundutställning..ögonen går snart i X...så inte mycket till inlägg idag. Tråkigt nog hinner jag inte titta runt oss er mina vänner...vill ju kunna läsa era inlägg i lugn och ro. Så jag återkommer till er imorgon.Tills dess HA DET BRA !!

 


Av Yvonne - 5 maj 2009 17:54

Data-strul på jobbet hela förmiddagen, de timmar jag arbetar :( Inget funkade..kunderna kunde inte trycka in sig vid ankomst terminalen. Jag kunde inte göra något jobb vid min dator, men jag hade fullt upp med att hjälpa och förklara för kunderna hur läget var.

Killarna hade det jätte jobbigt för det gick ju inte att "hämta hem" några fordon så allt tog ju längre tid. De stackarna som kom för att göra en ombesiktning och inte hade  med sig sitt protokoll från förra gången fick snällt åka hem igen...konstigt nog blev ingen irriterad eller arg..de sa Ja JA..dessa datorer..ruskade lite på huvudet och fanns sig i situationen..vi har nog alla blivit lite "luttrade" över dessa maskiner.

Jag har tagit emot anmälningar till Griffonsektionens inoff-utställning som går av stapeln den 31 maj, nu har jag lagt allt iordning, allt får kollas tusen gånger, ett himla jobb faktiskt och nu skall jag börja skriva katalogen så den kommer i tryck. Jag får hålla huvudet kallt och jobba på...

Annars inget nytt på fronten, allt lunkar på och det rätt gott.

TIDILU och har det gott där ute!!


Ovido - Quiz & Flashcards