I Orrepinnabygden

Alla inlägg under juni 2009

Av Yvonne - 3 juni 2009 20:48

Hedvigs små lakristroll är nu sju veckor

Padditracks Osbourne Odd Chap

Padditracks Op's I did it Again

Padditracks Ozzie the Rathunter

Padditracks O'boy Online


Av Yvonne - 2 juni 2009 19:02

Nu under ombyggnaden så får vi gå in i huset bakvägen via grovköket. Tanken är att vi skall ha en altan utanför där ,men nu har vi en trätrapp som går rakt ut i jorden...eller det är mer som sand som nu är riktigt torr. Så när hundarna springer ut och in tar dom alla med sig  en massa jord-sand in som lägger sig på så fint över golven. Ingen risk att jag slinter på rumpan här inte.  Så nu är det ett himla städande.....pust

Varmt och klibbigt här idag, himlen börjar mörkna öster ut. Får kanske en åsknatt.

Min dator har fått lite spel, lyder mig inte rikrigt så jag får köra lite program för att rensa upp

Ha det gott alla ;O)



Av Yvonne - 1 juni 2009 17:01

Tillbaka i bloggandet efter en lång helg i Tånga Hed. Svängde in i fredags vid två-tiden på Tång Hed, en gammal militär plats. Ingrid mötte upp mig och vi startade genast förberedelser inför helgens medlemsträff och utställning. På lördagen var det en tjej som höll i lite ringträning, ungdomarna var så jätte duktiga med sina hundar!! Sedan hade vi panel debatt, väldigt intressant. Sedan var det årsmöte. När allt detta var klart var klockan redan 17:20, middagen började 18:00. Ingrid och jag var ju tvugna att åka hem till henne först och vi kände oss lite stressade så vi hoppade faktiskt över maten.

 Fick samtal vid 23 och fick reda på att tältet jag hade lånat för att domaren med ringpersonal var helt trasigt...va fasen...så dom fick ta mitt utställningstält.

 Upp tidigt på söndagen, allt började kl 10:00, 90 hundar, BIS-finalen gick vid 18:30...då kan jag säga att vi var helt slut.

Ada blev fyra bästa tik, Dagny placerade sig som fyra i sin klass.

Tur att jag tog semester idag....

Här är min goa valpköpare Ann med Padditracks Man in the Moon

***********************************************

Goa vänner delar allt!!!!


Skapa flashcards