I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 22 juli 2009

Städparty

Av Yvonne - 22 juli 2009 18:52

Igår var jag på ett mycket trevligt städparty hemma hos en vän i Onsala. PROWIN hette produkterna, Ingrid som demonstrerade alla grejer var härlig och mycket bra att lyssna på. Dom som  hade köpt innan var lyriska över hur bra allt var. Så det höjde ju oss andra som inte visste så mycket om de olika flaskorna och dukarna. Jag beställde fönsterduk, man använder den lite fuktig och bara torkar av och vipps så är det rent och blankt. Detta bedyrade värdinnan som tvättar sina tolv fönster på 12 min, jag tror att hennes tidtagar ur kan ha gått lite fel ;o) Sedan blev det en boste med skaft till att skrubba rent klinker/kakel fogar, något som jag verkligen behöver. Ett skurmedel som doftade härligt och man behöver bara en liten dutt i vattnet. Och en burk som hette Powercreme fylld med en vit massa som man kan rengöra med och  polera. Nu väntar jag på allt detta sedan blir mitt hus skinande blankt!!

Ruth ville se hur Kajsa och Kalle ser ut nu, här är dom

Imorgon arbetar jag sista dagen innan semestern...

JIIIIPIIIIDI JIIIPIIDEJ 
ANNONS
 
Lena

Lena

22 juli 2009 19:39

Ja nu blir det skinade rent hos dig.Så fina fåglar.Läcker bakgrund du fixat.Tack för att du kikar in till mig,alltid lika trevligt!
Ha det bra och så skönt att få semester snart!
Kram vännen

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

22 juli 2009 19:49

Vad fina Kajsa och Kalle är.Nu kommer det att skina hemma hos dig,snygg bakgrund
ha det bäst
Kramen

http://danslillis

 
Sussi

Sussi

22 juli 2009 20:55

12 fönster på 12 minuter!! Den mirakeltrasan skulle jag vilja ha hihi Jag håller nog med dig, hon kanske överdrev en smula!!

Har du bara 1 dag kvar till semester!! Jag har två. Usch så orättvist hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

22 juli 2009 21:47

Härligt med städprodukter:) jag älskar att städa!
Så underbart fina Kalle och Kajsa är:) Kramar

http://malin-88.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

23 juli 2009 08:29

Jag kan tänka mig att dom har vett att ta betalt för dessa grejer också antar jag ? Brukar ju inte vara billigt.....fina fåglar ! Kramis !

http://alltingochingenting.corina.se

 
Ruth

Ruth

23 juli 2009 16:10

Hoppas städningen kommer att gå som en dans nu, kanske Rumbatakt. Ofta så lovprisas allt högre en vad det är i verkliga städlivet. Ge rapport sedan när du har testat underverken.
Äntligen foton på Kajsa och Kalle, hur vet du att det är en pojke och en tös förresten ? inga avvikelser på färgen i fjäderskruden.. Skönt att du få en välförtjänt semester för dig nu, synd bara att dessa veckor går så snabbt. Njut av varje timma.
Kramelikramen..

http://bernamis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se