I Orrepinnabygden

Alla inlägg under september 2009

Av Yvonne - 11 september 2009 18:52

Tusen KRAMAR till Ruth som har gjort en toppbild till min bloggsida

  Till dig Ruth


Av Yvonne - 10 september 2009 18:37

Den sista skörden av tomater har jag gjort idag. Solmogna egna tomater är bara något visst.

 

Spader älskar de pyttesmå,lika tycker jag dom är såååå goaaa

 

Här är han i solens skenCool

  MUMMMSIGT.

Igår vid ringträningen vaknade jag till igen och fick tillbaka "gajsten" bara pga alla dessa helt otroligt underbara mattar å hussar som kommer och vill träna sina hundar. Det ger mig en sådan otrolig KICK och värmer naturligtvis att alla dyker upp varje onsdag. Ni är GULD värda!!!!

Jag anser att jag har ett stort mått av tålamod..men att sitta med photoshop och fixa till en topp- bild till min blogg gör mig halvt hysterisk..kanske beror på att jag fattar inget av vad jag gör eller trycker på..bör nog gå en kursen..

GOKVÄLL där ute


Av Yvonne - 9 september 2009 16:44

Jag har nu försökt göra en topp-bild, fixat med den och skrivit in mitt bloggnamn..men icke sa nicke att jag får ordning på det..får bara upp bilden utan text..nääää nu lägger ja avSkrikandes

Lugnt på jobbet..blir lite enahanda faktiskt..sitter där och längtar mig långt bort...

Ikväll fjärde gången för i höst jag håller i ring&socialträningen känner mig inte på humör, trött, grå och tråkig.Hoppas att "gajsten" kommer tillbaka när jag är där.


Nä bloggvänner nu får jag ta mig i kragen, gå ut i solen, ta ett par djupa andetag  och bara tänka glada och positiva tankar  

TjilllivippenKyss

Av Yvonne - 8 september 2009 17:22

Ja här var det nytt..efter ha läst några av mina bloggvänners sista inlägg var jag ju lite förberedd..hmm få se hur detta går nuKyss..provat en smileys.

Jag har haft en del runt mig därför har jag varit dålig på både att skriva här och hälsa på hos er jätte goa som lämnar kommentarer!!!

Huset är ju det som mest gäller fortfarande, byggjobbarna är klara med sitt..bara några grejer som skall fixas, sedan är allt det andra jobbet kvar till oss, städa hela tomten, åka till tippen,återfylla,fixa innetrappan, tapetsera, bygga trädäck..ja listan är lång och jag känner mig faktiskt rätt trött nu..

Gått en go promenad med en vän idag vid sjön, solen lyser och det är en bara så skönt

 

Ån flyter stilla fram

 

Bilden är tagen på långt håll, men om ni spanar riktigt bra så ser ni tranorna

Tack igen till alla er som tittar in här hos mig

Av Yvonne - 4 september 2009 18:26

Hösten kom över en natt

Igår eftermiddag började regnet att "ösa" ner någon kort stund har det hållt upp men i morse kom vindarna. Nu spiskar regnet utanför och träden bugar sig rejält för blåsten. Gott att nu slippa de gamla fönstren..som man trodde skulle gå i krasch om det blåste. 

En liten uppmärksamhet till er som har gästböcker, två gånger har jag nu haft inlägg i min från en Doris, hon skriver på tyska och tycker att jag har en bra hemsida och önskar lycka till, tyvärr så går hennes hemsida till något som jag inte tror någon av oss vill se. Så kolla era gästböcker noga 

Go fredagskväll till er, tjingeling

Av Yvonne - 1 september 2009 18:56

Jag har fått jobbet som försäkringsombud på IF för djurförsäkringar;O) Skall på utbildning en heldag skall bli riktigt spännande. Får man göra PR & reklam här..?? Ähh det gör jag ändå.. är ni nyfika på deras försäkringar??, klart ni är, RING MIG!!

Det går jätte bra med Spader han har funnit sig tillrätta är jätte tam. Tack Björg och Olle för allt ni lärt honom!! När vi sitter och tittar på TV på kvällarna sitter han med oss i soffan  hela tiden. Hans favorit ställe är att lägga sig nära halsen på oss och ta sig en tupplur en otrolig känsla!!

 Här en bild på "helvilda" Dagny, hon går gärna omkring och bär på något, här sista biten på ett tuggben.Härlig tjej;O)

Ha det gott!!!



Ovido - Quiz & Flashcards