I Orrepinnabygden

Alla inlägg under december 2009

Av Yvonne - 16 december 2009 16:01

Jag har inte skrivit på länge och har heller inte varit inne hos er mina bloggvänner men det är så mycket nu runt det sista i renoveringen..det "skall" ju bli klart till jul..hmm..en vecka kvar  Iallafall är all tapetsering klar, nu läggs nytt golv in, 40 kvm. I köket får ju det mesta plockas bort, skåp, frys och kylskåp för mattan skall ju ligga under det. Och då får man även gjort en storstädning,hihi. Nåja,dygnet består ju av 24 timmar så det skall väl bli väl.

 

Tjing!!!!!

Av Yvonne - 13 december 2009 08:45

  GRATTIS till vår svärdotter, Therese. Som fyller år idag  

 

Önskar alla en fin Lucia

&

 

Tredje Advent

Av Yvonne - 9 december 2009 18:50

Idag så har jag inhandlat de sista julklapparna, känns gott. Nu skall jag göra fina paket. Åkte till GEKÅS naturligtvis  leksaker är ju otroligt billigt där. Stötte på en kändis, GEKÅS-Morgan  Roligt att se att många hajade till när dom såg honom ;)

GOKVÄLL

 

Av Yvonne - 7 december 2009 14:50

I min städ iver idag för att få bort en massa byggdamm efter slipning av väggar så fick nog dammsugaren slag..började osa bränt och plipp så gick den och dog  Får väl skriva till Tomten och önska mig en ny..annars blir det väl att ta fram kvasten  

Fick ett mail med underbara bilder som jag vill dela med mig av

   

Visst är dom fina  

      Tack alla goa som skriver så fina kommentarer. Tack vare er har denna dagen varit bättre!!!!!


Av Yvonne - 6 december 2009 14:51

Ett par goda vänner har renoverat sitt kök och ville fira detta med en bjudning. Så vi och många av deras vänner var där igår och vi fick jätte god julmat. Hade riktigt mysigt!!

Andra ljuset tänds idag   Julen närmar sig med stormsteg och i år längtar jag dit. Det skall bli så härligt att få rå om alla.


Annars tycker jag att varje dag är den andra lik..att gå hemma utan jobb är ingen hitt. När jag hade arbete så längtade jag ju efter ledighet..men den här påtvingade ledigheten börjar nu bli jobbig. Har också kommit på mig att jag har börjat skjuta upp saker till morgondagen..inte likt mig...hmmrrr  

 


Önskar alla en fin

2;Advent

Av Yvonne - 4 december 2009 15:55

I veckan så har äldsta sonen och hans familj haft inbrott i sin källarskrubb. Tjuvar hade varit inne och roffat åt sig saker från ca 20 skrubbar. Från sonens har dom tagit allt...nyinsköpta vinterkläder till barnen, skidor, pjäxor, golfsett,julpynt,julklappar och även tomma kartonger!!!! och mycket annat. Fasen vad dom måste ha burit och att dom har kunnat jobba ostört... Detta gör min så heligt förbannad..att folk inte kan skilja på mitt å ditt. Och heller inte kan sätta sig in i hur dom gör folk illa och förkrossade. Ta saker som man har minnen ifrån och saker som genom långt sparande kunnat köpt.

Som tur är så sparar sonhustrun alla kvitton.

 

Ge FAN i andras saker!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Yvonne - 2 december 2009 15:40

  Solen har lyst över oss hela dagen och termometern har visat några minus grader och allt blir så himla mycket lättare!!!

Tog en sväng på våra "ägor" för att se om vi hade något ämne för en snygg julgran men det var bara tunnisar till granar så det blir att köpa en.

Jag är ju lite småbarnslig så även i år har jag köpt mig en adventkalender

  Visst är den fin 

Omröstningen jag har haft "Längtar du till jul" visade att 73,7% längtar och 26,3 inte gör det, 19 personer har röstat.

Nu skall jag börja att laga ihop en köttfärspaj. Ha det gott alla läsare!!

Av Yvonne - 1 december 2009 16:49

Ovido - Quiz & Flashcards