I Orrepinnabygden

Alla inlägg under januari 2010

Av Yvonne - 16 januari 2010 10:56

Har fått svar på en jobb ansökan, 70 st personer skulle dom ha, över tusen sökande..puusst. I lilla Varberg !!!! Som ni förstår fick jag inte något arbete där.

Men detta fick mig ändå att vakna upp och sluta gå runt och tycka synd om mig själv...så..

Lite idéer börjar spira i min hjärna som har varit innehållslös ett tag nu. Fick en bok jag beställt från Skaparglädje, Tildas hus och blev inspirerad igen. En häst har jag börjat sy, får se hur den blir. Tankar på att börja teckna och måla igen har också dykt upp, kankse på beställning som jag gjorde för många år sedan. En liten gårdsbutik drömmer jag också om. Sälja egna saker och kanske köpa upp lite udda ting till försäljning. Trimning av hundar kanske litet hunddagis.....


Tack för alla fina inlägg ni skall veta att det värmer  


 

"När du vandrar runt en dunge lärkträd för att spåra någonting, se då till att det inte är dina egna fotspår du följer efter"

Citat; Nalle Puh


Av Yvonne - 14 januari 2010 11:17



GRATTIS   Ing-Marie min goa syster-yster  

Av Yvonne - 12 januari 2010 11:44

Humör. Jag har kommit in i en period tror jag, inget känns roligt och jag har svårt att ta mig för saker. Motit och trisst. Saknar att komma iväg till ett jobb och få känna den sociala biten. Jag har sökt några arbeten men hör inget ifrån dom, visst förstår jag att då har jag inte fått det men kan dom inte bara sända tex; tack för din ansökan, men...

****************

Ada löper  jag har fått låna hem hanen. TUSEN TACK   Nina så slipper jag köra till Skåne varje dag.

**************** 

Till Emthe

 

På din födelsedag & Jätte TACK för att ni är så snälla  

******************

19 stycken har röstat på vad ankan skall heta och det blir DORIS.

Av Yvonne - 9 januari 2010 16:58

GRATTIS  Monika på din födelsedag idag

 

GRATTIS  Barbro på din dag idag

 

Hemlisen jag sydde häromdagen var ett bur täcke.

Utställningsdag 1; Ada andra bästa tik, Dagny trea i unghundsklass och Barbros Beda fjärde bästa tik :)

Jag läser mina blogg vänners inlägg imorgon

Hejsvejs!!





Av Yvonne - 8 januari 2010 16:12

Förbereder mina två hundar och mig själv inför MYDOG. Även en väns lilla Beda skall följa med.Utställning i Götet i dagarna två. Alltid lika roligt att komma iväg. Lika pirrigt varje gång fastän jag varit i så många  olika utställningsringar så många år. Jag bara älskar det här, träffa goa vänner, lära känna nya och se alla dessa underbara hundar.

 

Sedan har vi fått nya utgifter  torktumlaren har gjort sitt..hmmm..




Av Yvonne - 7 januari 2010 09:09

Tyvärr så har vi upptäckt att  ventilationen under vårt nya tak inte fungerar så himla bra  Så maken har fått ta ner vindsluckan för att det skall "vinda" igenom bättre. När det började snöa i förrgår satte han för en plast,lättare än att "konka" upp luckan igen. På kvällen så gick PO och la sig lite tidigare än mig, när jag kom upp till sovrummet sa han "kan du kolla om Klara är på stegen igen det är något som låter" (läs tidigare inlägg) Jag öppnade fönstret men ingen katt. Gick och la mig men efter en liten stund hörde jag henne också. Vi fick hoppa upp på med ytterkläder och ut i snöstormen. Jag höll i ficklampan och PO upp på stegen för att  ta bort plasten...jodå..där kom Klara och kikade ut från vinden..lite förvirrad. Så hon hade väl klättrat upp där strax innan det blev förbommat.

Idag skall jag till veterinären Ada skall ha en påfyllnads spruta för rabies. Egentligen skall Ada inte ha den förrän i mars men hon skall paras nästa vecka och jag vågar inte ge den sprutan när hon är dräktig. Vet inte om något skulle hända men tar det säkra före det osäkra.

 

Gott att ligga inne i stugvärmen och tryna tycker Dagny och Vilda nu när det är så kallt ute

Vilda är nu riktigt rund runt magen, spännande!!


Av Yvonne - 5 januari 2010 15:58

Jag har läst runt bland mina blogg vänner och tittat på alla fina snö bilder..och suckat lite..bara lite rimfrost här på marken. Men idag har vår första snö kommit och det med besked. kl 10:30.

kl 11:30

  Strax innan 16:00

  Mysigt är det innifrån.

Idag har har jag sytt en del, bland annat en "hemlis". Ni får se framöver vad det blev  

Till alla önskar  jag en fin Trettondagsafton

Av Yvonne - 4 januari 2010 15:04

Igår kväll var internet nere. Så handikappad man blir  det är som med bilen det "ska" bara funka.

Imorse ringde jag till frissan och hade tur att få tid för klippning idag. Jag behöver en makeover   Började med håret resten vet jag inte vad jag skall göra åt 

Hemma igen så fick vi syn på två hästar som hade rymt. Eftersom dom inte ville komma till oss så fick vi försöka överlista dom. Över landsvägen gick det och ner på en småväg.   Där fick jag in dom i en kohage..hihi..lite muta med morot så gick allt lugnt och fint.Hästarna hade inga grimmor så två hundkoppel kom väl till hands. Sedan så promenerade vi tillbaks till deras stall.Så det blev lite äventyr idag och dagens goda gärning är gjord, känns bra.

..................................................

...........................

Sex stycken var med på omröstningen och ingen lämnde nyårs löfte.

God fortsättning på 2010 till alla

Ovido - Quiz & Flashcards