I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 11 mars 2010

Jag

Av Yvonne - 11 mars 2010 09:00

är som i  en bubbla. Tycker nu att allt är trisst och innehållslöst, dagarna bara går och det känns som jag inte får gjort något "riktigt" Jag har ju en massa glädje saker runt mig men har svårt för att ta till mig det. Kanske att vinter har varit så lång och att jag väntar så mycket på att all denna snö skall försvinna.Jag vet inte..men jag måste iallafall ta mig ett redigt tag i kragen och komma igång igen.

Sökte ett jobb igår, fick svar att jag skall höra av mig om ett par veckor..så jag hoppas

Att lyssna på en positiv låt är nu första steget till att bli glad

 
 
Ingen bild

Siv

11 mars 2010 10:41

Det kanske är 40-årskrisen
HiHi

 
Lena "Roshultskan"

Lena "Roshultskan"

11 mars 2010 11:13

Känner med dig vännen, har själv många så'na stunder...och det är inte så lätt att hantera, kan bara hoppas att du får ett positivt besked om ett jobb, för i ditt fall tror jag mycket av din sinnesstämning beror på det.
Tänker på dig !!!
Varm kram !!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

 
Ingegerd

Ingegerd

11 mars 2010 17:51

Känner igen det där men jag har faktiskt börjat få lite energi, det är väl ljuset som gör det. Dagarna har blivit så mycket längre.

Jag är väl tyvärr så dum så jag är inne på en blandras igen, vet att det finns många oseriösa men det finns många fina blandisar också. Jag är ju Berner-frälst men min man är mer en schäfer-människa, han tycker Berner är för slöa men vi inser båda att en schäfer kan vi inte ha, då behöver man ännu mer tid än vad vi har. Därför letar jag någon bra mix....kanske korkat men ändå...

Underbar bakgrund du har!

http://hovsing.bloggplatsen.se

 
lillisl

lillisl

11 mars 2010 18:34

Hoppas att du snart känner dig pigg igen,kan tro att det beror på att du inte har något jobb just nu, vi får hoppas att det snart lättar på arbetsmarknaden
Var rädd om dig
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

11 mars 2010 19:08

Är du arbetslös så kan jag förstå att du känner dej lite olustig just nu, hoppas att du snart är ute i arbetslivet igen.Jag vet inte hur det känns att vara arbetslös eftersom jag har haft turen att ha jobb i alla år sen jag slutade skolan. Gjorde ett frivilligt uppehåll på nästan sju år när mellansonen föddes och det var riktigt skönt att vara hemma de åren, sen fick jag erbjudande om jobb på posten som lantbrevbärare och där har jag varit sen 1982 och trivs bra.
Det blev en lång kommentar.....

Ha det gott!

http://violett.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

11 mars 2010 20:00

Jag tror nog att det är så att vintern varit för lång. Den drar liksom med sig ork och humör också. MEn nu går vi mot ljusare tider. Automatiskt så tror jag man vill ut och göra mer saker när det börjar bli varmare.

Hoppas det går bra med jobbet du sökte

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

11 mars 2010 22:11

Jobbigt när man känner sig nere, i morgon eller nästa vecka kan det vända. Lyssna på glad musik, lite smink i ansiktet och stick ut en sväng, kanske hälsa på någon eller bara strosa i butiker och avsluta med en bit mat. Försök att hitta på något som kan roa dig. För eller senare får du säkert ett jobb och kommer ut frånväggarna. Hejar på dig Yvonne !
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anne

11 mars 2010 23:25

Känner igen symtomen,lätt att ramla ner nu. Hoppas det vänder med vårsolen snart. Håller tummarna om jobbet. Skickar massor av må-brakramar!!
Anne

 
Malin

Malin

12 mars 2010 09:21

Ibland kan man känna sig nere,men det går över skall du se:) Kramar i massor.

http://mallan-88.blogspot.com

 
Ruth

Ruth

12 mars 2010 09:31

Hej vännen, hoppas du mår bättre i dag. Du undrade på min blogg vad Vildsvinen får för mat ? nu kan du gå in och läsa så får du veta !
Kramiz

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillisl

lillisl

12 mars 2010 11:56

Önskar dig en skön och fin helg, hoppas att du mår bättre i dag
Ha det gott/ Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

12 mars 2010 12:52

Hej Yvonne!
Ja du är inte ensam,jag känner lika som dig.Hoppas vi skall må bättre snart.Det vänder nog snart när solen börjar värma,tror du inte?men må så gott du kan.
Och många kramar från mig
Trevlig helg!

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

12 mars 2010 14:06

Vad trist att du känner dig nere. Jag skulle tro att det är en kombination av den långa vintern och din arbetslöshet. Det kan nog knäcka den gladaste och mest positiva människa. Nu håller jag tumrnarna för att du får jobbet du har sökt.
Önskar dig en bra helg och skickar mina varmaste och soligaste kramar till dig!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Ovido - Quiz & Flashcards