I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Brodyr

Av Yvonne - 27 april 2010 15:29

Jag har varit en sväng i stan och köpt mer brodyrtråd går åt i mängder. Syr nu tavlor med hundar som motiv har fått lite beställningar, roligt!! En lugn dag.

Fick en kommentar om tiken kan vara grym och inte släppa mjölk, så är det ju naturligtvis inte. Förstagångs tikar kan tycka att det spänner och gör ont när valparna suger och det gör att dom har svårare för att komma igång. Men jag  masserade henne på magen med olja och smekte henne över ryggen och pratade lugnt och fint med henne så hon kunde slappna av .

Nä nu kallar symaskinen...BAYBAY

 

 
 
Lena

Lena

27 april 2010 17:20

3 valpar kvar ännu,det går segt det här.Jobbigt är det.Och med flytten till stan och allt,pust!måtte det släppa snart.Då får du visa tavlorna sen,spännade!
Kram Yvonne

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

27 april 2010 22:06

Kikar in och önskar dig en trevlig kväll! :) Kramar

http://mallan88.bloggplatsen.se

 
Corina

Corina

27 april 2010 22:06

Hundar torde väl också tycka att det gör ont vid ammning.....tyckte själv det var mindre roligt med ammningen...skulle tro att hunden som har flera på samma gång kan uppleva det smärtsamt också.Hon kommer nog att bli en bra liten mamma ändå,måste nog bara komma igång i lugn och ro.Kram !

http://corina.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

27 april 2010 23:26

Läste i inlägget innan att PO har fått jobb och att du också är på G, så himla roligt för er, GRATTIS ! Nu får du jobba med ditt stora intresse "hundar", kan det bli bättre !
Hoppas nu att lilltösen kommer igång riktig med sin mjölkproduktion, man blir lite skärrad när det inte går enligt regelboken. Skall bli så roligt och se det du broderar, för du visar väll upp det för oss.
Kram vännen !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillisl

lillisl

28 april 2010 06:57

Vad spännande att få se tavlorna sen.Hoppas att det gåt bra för Dagny ny
Ha en bra dag
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

28 april 2010 08:43

Tacka fan för att det spänner och gör ont! Inte tror jag att dom håller på sig för att vara grymma! Tur att du finns där som kan lugna henne..

Hoppas vi får se dina verk sen ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

28 april 2010 17:11

Tittar in och önskar dej en trevlig kväll!

http://violett.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

29 april 2010 09:37

Kollar in här och så får jag säga godförmiddag!
Roligt att du syr så mycket!
Har ju en granne som har en sådan där symaskin o jag har kollat ibland när hon sytt. Ser ju så häfftigt ut när motivet växer fram.

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Ovido - Quiz & Flashcards