I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 18 november 2011

Dimma

Av Yvonne - 18 november 2011 13:34

Klockan är 13:35 och dimman har dragit in över oss, ser snart inte huset på andra sidan vägen. En himla tur att man inte skall ut och köra ikväll..hua..mörker och dimma är det värsta som finns att köra bil i.

Tömt våra garderober. All gammal skit som vi sparat är nu väck känns så gott det har varit jobbigt att se allt skräp. Vår valp Babsan hjälpte till hon drog iväg med plastpåsarna flera gånger ;)

PO var iväg och handlade och kom hem med en go överraskning..kräftor. Så ikväll skall han och jag ha en liten egen kräftskiva  Vi är ju skaldjurs älskare.

Imorgon skall jag vikariera i Tvååkers Zoo-shop skall bli riktigt kul!! Hoppas att det kommer "lagom" med kunder man är ju inte så himla insatt i hästfoder men "hundbiten" skall jag väl klara.

Blev inte förkyld men har en hemsk värk i axlar och skuldror inte roligt alls men många gånger får jag så istället för själva förkylningen. Nåja man får väl veta att man lever ibland.

Här är ett kort på vår goa hane, Svante, 9 år redan. 

 

Han är nu en glad pensionär från utställningar och vi kastrerade honom för några år sedan för det blev lite jobbigt med alla flickorna som ingår i flocken. 

Goa Babsan, yngst av alla. 11 veckor

Jag önskar alla en härlig fredag!!  

 
 
Monica

Monica

18 november 2011 17:45

Dimmigt har vi inte haft här idag,men grått och disigt har det varit och 5 plusgrader.
Nu ska jag strax sätta mej tillrätta vid tv:n och titta på go kväll och idol.

Du får ha en trevlig kväll med kräftor och man!

http://violett.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

19 november 2011 07:09

Hoppas att det smakade gott med kräftorna.
Så mysiga och fina bilder på dina hundar
En skön helg önskar jag er
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Ovido - Quiz & Flashcards