I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 19 januari 2012

Tyvärr

Av Yvonne - 19 januari 2012 18:04

Det blev igen parning..  När Ada vill så ville inte pojkvännen och när han började fatta galoppen ville inte hon. Sånt är livet inget man styr över precis. Vi har iallafall försökt under en längre tid.

Jag skulle på uppfödarmöte idag men har fått så ont i halsen småfryser också så jag stannar hemma. 

Annars händer inte så mycket tycker nog mest nu att den ena dagen är den andra lik.

Så bloggraderna blir torftiga, tyvärr.

Några gamla bilder på Griffoner. En tjusig dam med sina "älsklingar"


 

Denna tycker jag så mycket om, synd bara att bilden är så liten

 

Fundrar på att "härma" och sy denna kudde. Bordyr bilden har jag

Tack för alla fina kommentarer !! Gokväll





 
ANNONS
 
lillis

lillis

19 januari 2012 20:22

Vad tråkigt att det inte bidde något, bättre tur nästa gång.
Fina bilder som du visar
Ha en bra och skön kväll
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

19 januari 2012 20:42

Nää vad tråkigt=( förstår att du verkligen sett framemot små söta vårvalpar!
Hihi men jasså du har också en "liten" tjuv....ja vill dom ha nåt så då minsann är dom påhittiga...ja jag tycker att det borde finnas högkostnadsskydd för djur precis som vi människor har!!! Är väl bara att drömma om att det kommer införas:(
Kram!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

19 januari 2012 23:36

Trist att det inte blev någon parning, du får ta ett prov nästa gång så du ser när det blir ägglossning, det är så frustrerande när det inte fungerar så som man har hoppats på. Fina foton på tavlorna.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

21 januari 2012 17:22

Tråkigt med parningen,men får hoppas nästa gång blir lyckad :)
Önskar dig en fortsatt trevlig helg och hoppas du piggar på dig!
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se