I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 30 januari 2012

Kyligt

Av Yvonne - 30 januari 2012 16:55

På promenaden idag så nöp det rätt rejält i kinderna inte så många minus men vinden är iskall. Köpte ju mig en varm jacka i oktober men insåg nu att ett par varma brallor är ett måste också. Ställde färden till Engelsons affär i Falkenberg, har ni vägarna förbi där så KÖR in, jag rekommenderar verkligen dom . Otroligt bra fritidskläder till humana priser + vilken personal!!! Finns även P-platser som är markerade för bilar med hundar i precis intill ingången!! Nåväl köpte ett par jätte varma/vindtäta byxor liknande termo men inte så "bullsiga"  165:- och en tröja för 75:-. 

Vill visa en film om min hundras, tyvärr så är dom hundarna som är med i filmen kuperade men visar ju hur goa dom är!!

Ha det gott   

 
ANNONS
 
lillis

lillis

31 januari 2012 07:07

Gårdagen var kall som sjutton och visst behövs det varma kläder.
Ha en bra dag
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

31 januari 2012 11:07

Varma kläder är ett måste även om dom inte behövs så ofta så är det gott att plocka fram dom i från gömmorna när vädret biter. Från Engelsons har Arne skickat efter kläder för varma jaktdagar och i stugan på vintern, humana priser väl värd ett besök i den affären. Nu slipper du frysa, Rysskylan som vi har över oss nu kan hålla i sig ett tag. En fin film om din hundras.
Ha en fin dag vännen.
Kramiz

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

31 januari 2012 13:40

Det behövs verkligen varma kläder nu,brr så kallt det är ute!
Mysigt litet klipp,söta små hundar :)
kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se