I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 31 januari 2012

Tisdag

Av Yvonne - 31 januari 2012 19:13

Tog en bara snabb sväng i skogen idag med vovvarna, 40 min. Kallt om näsan men varma ben i dom nya brallorna :)

Sedan åkte jag till min mamma hon är hemma igen och mår bra. Hon visade en klänning hon håller på att sy, jätte snygg i jeans tyg, mamma är så noga när hon syr precis som en skräddare och inte dåligt heller hon fyller 90 år i april!!

Fnissade lite när jag läste mitt inlägg för tre år sedan...då flyttade vi runt har i huset oxå  

Ha det fint 

 


 
ANNONS
 
lillis

lillis

1 februari 2012 07:20

Så skönt att din mamma mår bättre,så pigg hon är att hon orkar att sy.
Vad skönt att du slapp frysa om benen när du var ute.
Ha det gott
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

1 februari 2012 15:21

Det var inte dåligt att din mamma klarar av att sy vid den åldern hon är i.Min mamma fyller 91 år om ett par veckor,men hon uträttar i stort sett ingenting och absolut inte nu för hon bröt vänster överarm för tre veckor sen så hon måste ha hjälp med allt dygnet runt.Hon är på ett korttidsboende just nu.

Kallt som sjutton har vi fått,minus 15 grader flera mornar nu.

Kram

http://violett.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se