I Orrepinnabygden

Alla inlägg under januari 2012

Av Yvonne - 16 januari 2012 16:49

Ingen parning ännu..pust..det tar faktiskt energi det här. Nu känns det som det heller inte kommer att funka. Jag vill väl för gärna ha den här kombinationen   och en valpkull är ju alltid mysig att ha på vårkanten

Här är en jätte fin bild på Padditracks Twisted Sister, Bella, från Adas förra kull

Fota Lea Hellström

Detta är Padditracks Up-Sa-Dai-Sy, Kamma . Bor nu i Danmark

 

Foto Gry Have


Tjejträffen i lördags var jätte trevligt var för första gången i min väns nya hus. Jätte fint blev lite "avis"   Vi planerade in vår resa till Salzburg och vi längtar så tills vi skall åka iväg. Det blir även en Clubshow på söndagen.


Här är ett kort från Norge när Ada blev BIM. Det som är lite speciellt med denna bild är att Dagny smet från dom som höll henne och står vid mina ben :)

 

Lilla loppan  


ANNONS
Av Yvonne - 13 januari 2012 11:35

Igår ruskväder idag sol och knappt någon vind. Kan säga att det är otroligt ombytligt väder vi har 

Ingen parning ännu, Egon har iallafall "upptäckt" Ada. Nu nosar han på henne men det leder  ingenstans. . 

Imorgon skall jag på tjejträff vi skall prata ihop oss om vår resa i maj till Världsutställningen i Österike.  Mycket att planera är det men jag har iallafall lyckats med att både anmäla och betala liknar inte hur man anmäller här i Sverige kan jag berätta, pust 

Kort på Babsan 4 mån gammal.

 

En otroligt glad och påhittig tjej som vi är så nöjda med och hon fungerar så bra ihop med dom andra små. I början på februari skall hon klippas den första utställningen för henne blir 25/2, mycket pälsvård men det tycker jag är roligt.

Ta det lugnt idag....fredagen de 13;e

 


ANNONS
Av Yvonne - 12 januari 2012 10:49

Jaha..nu blåser det igen ute och regnar på tvären...kan säga att jag är sååå trött på detta tråkiga väder nu. Så mycket vatten överallt ängarna har förvandlats till sjöar :(.

Skall jobba sent i em men kan inte komma för mig att göra något vettigt här hemma. Det blir nog att slöa.

Ett fint kort på lilla Milla 





Av Yvonne - 10 januari 2012 19:36

Jag har haft en nervös dag. Hanen som är tilltänkt till min Ada har jag fött upp och idag så var dagen D föt patella och ögonlysning....väntat å väntat på svar..och äntligen ringde ägaren..han har UA på både knän och ögon. Så himla glad jag är!!!

Padditracks Kind of Magic

 

Padditracks Simon Say's


Av Yvonne - 8 januari 2012 13:06

Den här veckan har det varit en del att fixa med så bloggandet har tyvärr fått ta en liten paus.

Mycket tid har gått åt att trimma Thea, Padditracks Super-Duper färdig inför utställningen på My Dog. Men det gav resultat för igår blev hon 3;e bästa tik med CERT.  Slagen av två riktigt fina tikar så det känns rätt. Det är Theas 6;e CERT och hon är inte två år förrän i april så visst är hon duktig  

Med mig var mitt äldsta barnbarn Wilma hennes första hund utställning och hon trivdes som fisken i vatten, det var ju uppträdande hela dagen så hon fick se riktigt mycket, kanske Wilma kan bli min handler i framtiden 

Jag hade tänkt att köpa lite saker igår av olika knallar men jisses vad folk där var kom inte fram någonstans så det blev bara ett utställningskoppel till Babsan.

Ada löper så jag hoppas på att parningen går bra som vi skall försöka göra inom en vecka . Den tilltänkte pojkvännen har aldrig gjort något sådant här förut så vi håller alla tummar.

Här är ett kort på två goa kompisar, Doris och Babsan.

 

Jag önskar en härlig fortsättning på söndagen   

Av Yvonne - 2 januari 2012 16:14

Ett litet underverk  Tack Martin och AnnaMaria för ett nytt litet barnbarn  

Född 20120101 kl; 20:02. 49 cm 4030 gr

Vi önskar dig välkommen till världen

   

Av Yvonne - 2 januari 2012 09:19

Igår kväll kl; 20:02 föddes ett litet flickebarn. Stort Grattis till Martin och AnnaMaria

Av Yvonne - 1 januari 2012 12:39

PO har varit ute och plockat kantareller på årets första dag.Tiden är helt ur led. Dom ser ju inte så aptitliga ut men skall torka dom så får vi se om dom går att äta.

Vi väntar fortfarande på lilla barnbarnet får hoppas att det händer något idag för det är jobbigt för Anna.

Hade en lugn Nyårsafton PO lagade jätte god mat, två rätters, mumsigt. Kvällsmat blev räkor och ost så magen stog i fyra hörn när jag gick och la mig efter 12-slaget.

GOD FORTSÄTTNING PÅ 2012

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se