I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 1 februari 2012

Oväder

Av Yvonne - 1 februari 2012 17:27

Nu varnas det för ett nytt oväder, ryska snökanoner kommer!!  Vad är nu detta för fenomen, jo läs denna artikel, längst ner står det hur snökanonen uppkommer. www.aftonbladet.se/vader/article14292304.ab Värst blir det antagligen på ostkusten.

Här var fint väder med sol tills vid ca 15-tiden då stora mörka moln drog in från öst små små flingor dalar sakta till marken vi får se om det även orkar hit till västkusten.

Jobbat några timmar idag sedan hade Anna och jag ringträning inför Hässleholms valputställning. Våra små bebisar sköter sig riktigt bra, så roligt.


Här är en bild på en pudel som verkligen kan sin sak med att visa upp sig. Jag har aldrig sett en hund stå på något så här men var nog vanligt på utställningar för många år sedan. Vet att vissa dvärghundsägare hade/har som en mindre fint klädd låda som hundarna fick stå på som på bilderna under. 


 


Dessa bilderna är hämtade under officiella bilder Yorkie Terrier på Google

    HA DET GOTT    

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

1 februari 2012 23:53

Det mulnade också på här vid 4 tiden och flingor föll, men det kom inte mera en det gömde dom gula kissefläckarna på gräsmattan. Jag tror inte vi får så mycket snö, det blir nog ostkusten som drabbas värst.
Vilken stilig pudel du visar upp, det är klass 1...
Kram vännen.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

2 februari 2012 07:07

Läste oxå om detta oväder som ska komma, hoppas att det uteblir.
Vilken fin pudel så vacker
Ha det bäst
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

4 februari 2012 08:36

Ja vi slapp då snö kanonerna, kom bara lite snömoln, men nu är det såå kallt ute, brr...vill ha vår NU!!!
Men hjälp pudeln ser ju ut som en staty, hjälp vad svårt att få till frisyren så där:)
trevlig helg=)

http://leonland.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se