I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 11 februari 2012

Lördag..igen

Av Yvonne - 11 februari 2012 13:32

Veckorna susar iväg som vanligt tycker att det bara är måndag å lördag   Denna veckan har det varit lite lugnt på trimmet men nästa vecka drar det igång igen. Roligt!!

Doris som flyttade i tisdags trivs bra det känns så skönt, säkert gott att få all uppmärksamhet och inte behöva ha sju andra som vill ha detsamma  Men det blev väldigt tomt efter henne.

Badade storpudel valpen igår. Ett helt företag varje gång det som tar längst tid är att få henne torr särskilt nu när hon är bra långhårig. Hon skall snart klippas  inför en valputställning så då blir det lite bättre. Hon är en otroligt härlig och rolig hund och vi har äntligen fått en stor hund som passar ihop med dom små.

Nästa vecka skall jag börja på valpkurs med henne skall bli så kul. Storpudeln ligger ju på andra plats efter Border Collie i intelligens. Babsan fixar det säkert men det är nog så att matte är lite ringrostig så längesedan jag gick på sådana här kurser.

 

Önskar er en härlig lördag

  


 
ANNONS
 
Monica

Monica

11 februari 2012 17:32

Håller med dej om att det är måndag och lördag för jämnan,men dessemellan är det ju några dagar till fast det knappast märks.Nu har jag och maken druckit kaffe och ätit varsin semla,nu får det vara semlefritt för min del ett bra tag annars blir det inte roligt att ställa sej på vågen.

Önskar dej en bra kväll!

Kram

http://violett.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

11 februari 2012 18:00

Tycker oxå att veckorna går så fort. Vad skönt för dig att höra att Doris trivs och har det bra.
Ha en skön helg
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

11 februari 2012 20:04

Förstod att det skulle gå brilliant för Doris, men säkert konstigt i början när hon inte har sina vänner med sig, men hundar anpassar sig så snabbt. Valpkursen kommer säkert att gå bra för både dig och pudlan, blir nog roligt att få tampas tillsammans. Ha en fortsatt fin helg.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se