I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 15 februari 2012

Råkallt

Av Yvonne - 15 februari 2012 18:19

Råkallt idag trots någon liten +grad solen har visat sig men vinden....hua.

Igår kväll så börjde valpkursen för Babsan och mig. Gott att bara ha några km att köra till en kurs och särskilt med det vädret som igår drog in precis när vi skulle ut på planen....iskallt snöblandat regn som kom sidledes. Efter 40 min fastän vi hade varma vind-regntäta kläder så gick det inte att fortsätta. Babsan led inte av detta tyckte mest att det hela var ett spännande upptåg. Vi tränade kontakt, på ett för mig helt nytt sätt, man belönade varje gång hon tittade mig i ansiktet. Sedan sitt kvar, gå något steg och belöna när man tar steget tillbaka . Babsan satt kollade mig och liksom tänkte och mer då?? Hon fattade med en gång, stumpan e klok.

Köpt nya kläder idag som jag skall ha på mig på Hallands hunden på lördag. Jag har avsagt mig att vara med och hålla i det så nu på många år kan jag ställa två av mina egna hundar och bara njuta.

Go kväll å kram  

 
ANNONS
 
lillis

lillis

15 februari 2012 19:15

Håller med dig om att det var råkallt i dag inte ett dugg skönt.
Vad spännande att gå på valpkurs med Babsan kul att även se när dom små liven gör framsteg.
Ha en bra kväll
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

15 februari 2012 22:13

Ja busväder har det varit och jobbiga vindar, mera snö skall det komma i morgon.
Säkert roligt att börja på kurs trotts att vädret inte var så trvligt. Kul attBabsan är lättlärd, det brukar ju pudlar vara, säkert roligt att gå med henne.
Lycka för dig att själv kunna ställa din hund till helgen, önskar dig lycka till !
Kramelikram.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

16 februari 2012 08:44

Vad kul med valpkurs...har alltid tyckt det varit dom roligaste kurserna=)
Ja och här blåste det riktiga stormbyar igår...men solen sken så det var härligt ändå=)
Vad kul med hundutställning...själv har jag lagt det på hyllan att ställa, roligare att bara titta nu tycker jag!
Ha en bra torsdag:)
Kram!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

16 februari 2012 16:13

Lite gråkallt väder här nu i eftermiddag.jag var ute med Abbe....sonens hund för en stund sen,men det blåste kallt tyckte jag,men Abbe gillar snön så han kör ner hela huvudet i snön och bökar runt.

Hoppas din dag är bra...kram

http://violett,bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

17 februari 2012 15:09

Kikar in och önskar dig en trevlig helg!
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se