I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 17 februari 2012

Inför..

Av Yvonne - 17 februari 2012 15:27

Har lite beslutångest inför morgon dagen. Har anmält 2 hundar till Hallands hunden, men Theas päls är långt ifrån bra och tyvärr är pälsen i det stadiet att det är långt men går inte att trimma ännu. Pälsen måste vara "mogen" och knappt ett hårstrå släpper. Dagny är ju inga problem med eftersom hon är korthårig bara fixa till svansen sedan är hon klar  

I förrgår var jag nere och köpte lite nya kläder till imorgon. Indigoblå byxor och en tunn tröja som går i en härlig röd färg och stänk av guld i. Tror jag kommer att trivas i det.

Haft en hel del hundar i veckan på trimmet, så roligt! Älskar mina 4-fota kunder och deras så goa ägare.


Så här har inte dagen varit men vissa dagar kan kännas så här.............eller hur ??!!

Tack för härliga kommentarer!!!

Ps

Margit jag kan inte komma in på din blogg, vet inte varför


 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

18 februari 2012 00:09

Trist med vovvens päls, men är det en karl som är dommare så tittar han inte på hunden så mycket när du blir så fin i ringen med dina nya kläder, du tar nog hem det med din utstrålning.
Lyckospark i rumpan !!!!

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

18 februari 2012 07:00

Vad trist med pälsen men det kanske löser sig på något vis. Så kul med nya kläder
Ha en bra helg
Kram på dig

http://danslillis.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se