I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 4 mars 2012

Söndag

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29

Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.


Hedvig löper så nu hoppas jag på att det blir parning i veckan. Längtar efter små valpar igen och Hedvig är en otroligt bra mor.

Här är kort på vårt barnbarn Albin med sin kompis. Dom bara "älskar" BlåVitt och går på många matcher.

Albin står till höger

 

Här är goa Wilma vårt äldsta barnbarn, 12 år. Albins stora syster

Visst är hon fin

   Önskar en fin söndag

  

 
ANNONS
 
Malin

Malin

4 mars 2012 14:27

Mysigt att slå ihop firanden när man kan :) Hoppas helgen varit till belåtenhet och hoppas du / ni får en bra start på den kommande veckan!
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

4 mars 2012 15:14

Gratta PO med en stor kram på födelsedagen. Det blev ett riktigt firande för er denna dag (dubbelfirande). Så fina barnbarn ni har, även Wilma bär dina drag i ansiktet, helt otroligt med dina gener, charmiga skrattgropar i kinden har hon fått.
Hoppas ni får till en parning nu, en toppentid att få valpar på.
Dessa kaffekoppar som jag visade upp på min blogg är från mitten av 1800 talet och är lövtunna, så dessa vågar jag inte använda och det finns fortfarande 6, här är det också muggar som gäller vid kaffefikat.
Hoppas ni har en fin dag och får en fin kommande vecka.
Kramar många.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
lillis

lillis

5 mars 2012 06:38

Grattis i efterskott till din man och barnbarnet.
Vilka fina barnbarn ni har
Ha en bra vecka
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

5 mars 2012 15:19

Grattis i efterskott till dina födelsedagsbarn.trevligt att ni kunde fira ihop.Fina barnbarn du har.

Kram

http://violett,bloggplatsen.se

 
gerty

gerty

6 mars 2012 18:53

Så fina barn

http://prilyckans.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Av Yvonne - 27 februari 2012 16:59


Igår härligt väder nästan man trodde att våren var på väg..men det är ju bara 27 februari och det visade sig idag att vi får vänta ett tag till för nu faller snön igen. Men på rätt väg är vi i allafall det märks för varje dag blir ljusare, så härligt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se