I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 8 mars 2012

Efter snö

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör.

Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)

I tisdag så parades min Hedvig så nu är det bara att vänta med spänning på att magen skall börja växa  

En som växer är Babsan..inte runt magen utan på höjden. Hon är stor tjej nu. Babsan är en mycket underhållande hund och hittar på en massa roliga saker. I helgen så var hon ute på tomten och vädrade sin pläd :)

Hon var mycket nöjd med sitt jobb, rackarungen.

Ikväll så blir det uppfödarmöte. Dom som har gått SKK,s uppfödarkurser har återträff det skall bli riktigt roligt att träffa dessa härliga människor igen.

Ha det fint  


  

 
ANNONS
 
lillis

lillis

8 mars 2012 17:10

Vilket mysigt kort på Babsan och filten.
Än har vi inte fått någon snö men man vet ju aldrig
Ha det gott
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Av Yvonne - 27 februari 2012 16:59


Igår härligt väder nästan man trodde att våren var på väg..men det är ju bara 27 februari och det visade sig idag att vi får vänta ett tag till för nu faller snön igen. Men på rätt väg är vi i allafall det märks för varje dag blir ljusare, så härligt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se