I Orrepinnabygden

Direktlänk till inlägg 6 april 2012

Glad Påsk

Av Yvonne - 6 april 2012 17:57


 
ANNONS
 
lillis

lillis

7 april 2012 16:59

Önskar dig detsamma
Kram

http://danslillis.bloggplatsen.se

 
Malin

Malin

19 april 2012 14:43

Hoppas ni hade en underbar Påsk!
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

21 april 2012 06:22

Godmorgon:)
Kikar in o hoppas ni mår bra.
Ha en trevlig helg!

http://leonland.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 11 mars 2012 13:13

Igår firade vi våra födelsedagar. Började med god mat på Laxbutiken i Falkenberg och sedan vidare till Falkenbergsrevyn. Revyn var så bra full fart hela tiden med jätte duktiga artister och det var längesedan man fick skratta så mycket :) Sedan åkte ...

Av Yvonne - 8 mars 2012 16:36

Snöat inatt kom nog ca 5 cm men det har töat bort det mesta nu. Nu skiner solen så fint och fåglarna kvittrar i kör. Idag tog jag ledigt och for ner till min frissa, håret växer som ogräs men nu är jag kortklippt igen och känner mig fräschare :)...

Av Yvonne - 4 mars 2012 12:29


Igår så fyllde min man år. Vi åkte till Borås och firade det ihop med vårt barnbarn Olle som fyllde år i veckan. Mysigt hade vi det fick jätte god Cheescake som Anna hade bakat. Fortsatte firanden hemma på kvällen med Kinamat.   Hedvig löper så n...

Av Yvonne - 29 februari 2012 17:23


Härligt väder idag trots att solen har gömt sig bakom molnen. Nu drar det in en tjocka dimma  rätt typiskt här nära havet. Sitter och väntar på  två  mycket goa vänner som snart kommer hit. Vi skall försöka oss på att göra utställningskoppel i makr...

Av Yvonne - 27 februari 2012 16:59


Igår härligt väder nästan man trodde att våren var på väg..men det är ju bara 27 februari och det visade sig idag att vi får vänta ett tag till för nu faller snön igen. Men på rätt väg är vi i allafall det märks för varje dag blir ljusare, så härligt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se